play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 357
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 356
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 321
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 258
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 210
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 146
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 97
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 73
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 9| Puanı 41
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 39
#55 Carlos Sainz
Sıra 11| Puanı 38
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 37
#87 Oliver Bearman
Sıra 13| Puanı 32
#18 Lance Stroll
Sıra 14| Puanı 32
#31 Esteban Ocon
Sıra 15| Puanı 30
#30 Liam Lawson
Sıra 16| Puanı 30
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 28
#10 Pierre Gasly
Sıra 18| Puanı 20
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 19
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:713, Galibiyet:13
Ferrari | Sıra: 2
Puan:356, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:355, Galibiyet:2
Red Bull | Sıra: 4
Puan:346, Galibiyet:5
Williams | Sıra: 5
Puan:111, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:72, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:69, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:62, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:60, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:20, Galibiyet:0
Formula1 Brezilya GP 9 Kasım 2025

[Formula 1 Brezilya 8 Kasım 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Brezilya GP 7 Kasım sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 148
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Verstappen: "Brezilya'da Mercedes, Meksika'ya göre %100 daha iyi olacak"
12-11-2021, 01:24
sadmin
Patron
KONU:
203,896
MESAJ:
561,542
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Hamilton 2025 Brezilya ...
Formula 1 Haberleri
Verstappen, 2025 Brezil...
Formula 1 Haberleri
Verstappen, Piastri kri...
Formula 1 Haberleri
McLaren, Verstappen’in ...
Formula 1 Haberleri
Eski Ferrari pilotu 84 ...

Yorum: #1
Verstappen: "Brezilya'da Mercedes, Meksika'ya göre %100 daha iyi olacak"

[Resim: 41716.91cc6082.f1tr.com]

Red Bull'un Hollandalı pilotu Max Verstappen, bu hafta sonu gerçekleştirilecek Brezilya GP'de Mercedes'in %100 daha iyi olacağını söyledi.

Meksika'da, sıralama turlarında Mercedes üstünlüğü bulunsa da hafta sonu genel olarak Red Bull daha iyiydi ve Max Verstappen, pazar günü baskın bir zafer elde etti.

Brezilya GP öncesi basın toplantısı öncesinde konuşan Verstappen şöyle dedi: "Meksika'da, sıralama turlarında işler plana göre gitmedi ama geriye dönüp baktığımda ortada şoke edici bir şey yoktu."

"Fakat lastikler, yarışta normal çalışma aralığına girdikten sonra her şey tekrar iyi görünüyordu ve hızlıydık. Sadece bizim cumartesimiz değildi."

"Brezilya geçmişte bizim için iyi bir pist oldu. Bu yüzden tekrar burada olmayı sabırsızlıkla bekliyorum. 2019'dan beri tabii ki çok şey değişti. Fakat iyi bir iş çıkarabileceğimizi düşünüyorum."

"Burada çok fazla viraj yok ama rakım hâlâ çok yüksek ve bu da normalde bizim için iyi bir şey. Fakat 2019'a bakarsanız, Lewis'le oldukça zorlu bir savaş vardı. Yine aynı şeyin olmasını bekliyorum."

Mercedes'in Meksika'ya göre daha yakın olup olmayacağı sorusuna Verstappen, "Evet, %100 öyle olacak. Meksika'da rakım son derece yüksekti. Burada biraz daha az. Haliyle daha hızlı olacaklar." yanıtını verdi.

Verstappen şampiyonluk savaşına odaklanmadığını söyledi ve sözlerine şöyle devam etti: "Önümüzde dört yarış var ve pek çok şey olabilir. Çok iyi görünebilirsiniz ama işler çabucak değişebilir. Bunu Meksika'daki yarıştan sonra da söyledim.

"Bu yıl, şampiyonada daha büyük puan farklarıyla lider olduğum doğru fakat iki hafta sonunun ardından her şeyin tersine döndüğü noktalar vardı. Bu yüzden burada elimizden gelenin en iyisini yapmamız gerekiyor."

"Bu hafta sonunun ardından da yine yarış kazanmaya çalışacağız. Her hafta sonu için yaklaşımım aynı. Bunu değiştirmeyeceğiz." cevabını verdi.

Bu yıl herkesten daha çok yarış kazanmasıyla ilgili Verstappen, "Bunun bir önemi yok. Tek kazanan, sezonu zirvede bitiren kişidir. Şu ana kadar harika bir yıl geçirdim. Bir sürü galibiyet, güzel pole pozisyonları aldım ve sonunca ne olursa olsun hayatım değişmeyecek."

"Bunu kaç kez söyledim bilmiyorum. Yaptığım şeyden zevk alıyorum, tabii ki şampiyonluğu kazanmak için çalışıyoruz ve iyi durumdayız. fakat dediğim gibi birçok şey olabilir." dedi.

Bu yılki her iki sprint yarışında da kaza yapmasıyla ilgili ise şöyle konuştu: "Bence iki sprint sıralama yarışında olay yaşamak biraz talihsizdi. İlk kazada olan oldu. İkincisinde de kötü başladık ve sonra çok yavaş bir pit stopumuz vardı. Bu yüzden böyle bir durum oldu."

[Resim: 41717.49bcd7f3.f1tr.com]

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
12/11/2021, 1:24

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hamilton 2025 Brezilya GP Öncesi Vatandaşlık İşlemleri İçin Pasaportunu Bekliyor sadmin 0 45 3 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Verstappen, 2025 Brezilya GP Sprint Yarışında Büyük Avantaja Sahip Olacak sadmin 0 39 3 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Verstappen, Piastri kriziyle McLaren’daki durumu ‘bir hayli garip’ olarak nitelendirdi sadmin 0 42 3 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1