Lewis Hamilton, Nicole Scherzinger ile bağlarını güçlendirmek amacıyla Monaco’daki lüks evine Sczherzinger’in taşınmasını istiyor.
İkili geçtiğimiz temmuz ayında ayrılmaya karar vermiş ancak bu yılbaşında yeniden barışmaya karar vermişlerdi.
Hamilton’un ilişkisini kuvvetlendirmek amacıyla Scherzinger’i Monaco’ya taşınması konusunda ikna etmeye çalıştığı ifade edildi.
Bir kaynağın The Sun gazetesine verdiği demeçte “Her ikisinin de ailesi bu birlikteliğin arkasında duruyor. Lewis ve Nicole’un ayrılık kararını sonlandırdığını biliyoruz. İlişkilerini güçlendirmek istiyorlar. Lewis Noel’de barışmalarının ardından Nicole’u yanında görmek istiyor”
“Nicole çalışma hayatını genellikle Los Angeles ve Londra’da sürdürüyor fakat Lewis Monako’da olmak istiyor. Çünkü Monako’da kimse onlara dikkat etmez ve Lewis bu tür yerleri seviyor. Gelecek hakkında konuştular ve Nicole düşünüyor” ifadelerine yer verildi.