play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 210
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sainz ve Ferrari, zorlu Hollanda GP’nin ardından cevaplar arıyorlar
06-09-2021, 21:32
sadmin
Patron
KONU:
208,802
MESAJ:
566,665
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak'tan 127 Turluk M...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
MotoGP 2026: Favori Kim...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak Razgatlıoğlu İLK...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak İLK MotoGP Yarış...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak Razgatlıoğlu SON...

Yorum: #1
Sainz ve Ferrari, zorlu Hollanda GP’nin ardından cevaplar arıyorlar

[Resim: 37135.90b02007.f1tr.com]

Carlos Sainz, kendisinin ve Ferrari’nin Hollanda Grand Prix’sinde yaşadığı hız eksikliğinin şaşkınlık yarattığını ve takımın bu hafta Maranello’da açıklama bulmaya çalışacağını söyledi.

Sainz, Zandvoort’taki yarışın başından itibaren takım arkadaşı Charles Leclerc’in hızına ayak uyduramadı ve son bölümde arkasındaki araçların yaklaşmasını engelleyemedi.

Altıncı sıra için Fernando Alonso’ya savunma yapan İspanyol sürücü, son tura girilirken rakibinin geçmesine engel olamadı ve yarışı yedinci bitirdi.

Yarıştan sonra konuşan Sainz, neden bu kadar yavaş kaldığı konusunda bir açıklaması olmadığını ve Ferrari’nin bu hafta fabrikada bu konuyu araştıracağını söyledi.

Sainz, “Bunu açıklayamıyorum. Tüm yarış benim için biraz acı vericiydi ve çok yavaştım. Kayıyordum ve lastikleri bitiriyordum.”

“Cuma ve cumartesi günlerinde araçta sahip olduğum hissiyatı kaybettim. Dürüst olmak gerekirse, gride geliş turunda bir şeylerden memnun olmadığımı anlamıştım ve denge oldukça kötüydü.”

“Tüm gün boyunca zorlandım ve bu, tam olarak neler olduğunu bulmak için önümüzdeki günlerde inceleyeceğimiz bir şey.” dedi.

[Resim: 37136.8fb92f3e.f1tr.com]

Sainz’ın hafta sonu, Cumartesi sabahı yaptığı ve araca hasar verdiği kazanın ardından ideal değildi.

Ferrari aracı tamamen onarsa da, Sainz’ın zorlanmasının bu kazayla ilgisi olabileceğini göz ardı etmiyor.

Takım patronu Mattia Binotto, “Sorunun ne olduğunu henüz bilmiyoruz, bu yüzden her şeyi inceleyeceğiz.”

“Montaj anlamında araca bakacağız. Ayarlara, dengeye bakacağız. Şu anda herhangi bir cevabımız yok.”

“Carlos’un sabah aracı biraz daha anlamak için yeterli pist süresi bulamamasına rağmen, sorunların kazanın bir sonucu olduğunu düşünmüyorum.”


“Şu an bir hatayı dışlamayacağız, bu yüzden her şeye dikkatlice bakacağız. Sonraki yarışlar için daha rahat hale getirecek bir sonuca ulaşacağımızdan eminim.” dedi.

Sainz da şu sözleri ekledi: “Bu tek bir şey de olabilir, birçok küçük şey de olabilir. Sonuca hemen varmak istemiyorum, çünkü tam olarak bilmiyorum.”

“Henüz verilere bakmadık, bu yüzden bu birkaç gün alacak. Bir şey bulacağımızdan ve daha güçlü şekilde geri döneceğimizden eminim. Bu belki hiçbir şey de olmayabilir ve sadece birkaç şey değiştirmek durumunda kalırım. Ancak çok garip olduğu bir gerçek ve bunu anlamak için sıkı şekilde çalışacağız.”

&&&



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
06/09/2021, 21:32

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Ferrari’den F1 2026 Kurallarında Rakiplerinin Kopyalayamayacağı Akıllı Yorum sadmin 0 66 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Sainz’dan Verstappen ve Hamilton’ın 2026 F1 eleştirilerine tepki: "Çok akıllıca değil" sadmin 0 59 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Eski F1 Patronundan Ferrari’nin Test Performansına Eleştirel Yorum: “Beklentiler Gerçekçi Değil” sadmin 0 67 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1