play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Emilia Romagna GP 18 Mayıs 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 245
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
McLaren'da işler karıştı
19-03-2023, 13:15
sadmin
Patron
KONU:
198,853
MESAJ:
555,927
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Miami'de Kazanan Piastr...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak Razgatlıoğlu'nun...
Formula 1 Haberleri
Haziran ayında vizyona ...
Formula 1 Haberleri
Bottas, Mercedes'in 'ge...
Formula 1 Haberleri
Ocon, otomobil koleksiy...

Yorum: #1
McLaren'da işler karıştı

[Resim: 36005.b07e022c.f1tr.com]

Oscar Piastri, McLaren takımındaki konforunu artırdığı gerçeğinin keyfini çıkarırken, takım arkadaşı Lando Norris ise takımı hayal kırıklığına uğrattığını itiraf ediyor.

Woking çifti için kesinlikle karışık bir şanslı durumdu, çünkü Norris direksiyonunu hasarlayarak duvarı vurduktan sonra Q1'den çıkamadı, ancak yeni takım arkadaşı dokuzuncu olarak sıralamayı geçti ve yarışa Charles Leclerc ve Max Verstappen'in önünde başlayacak.

"Araca atladığımda her seferinde kendimi daha da rahat hissettiğimi düşünüyorum," dedi Piastri, burada (iki kez) F2'de kazandığı zamandan beri.

"Eğer araca rahat hissedebilirseniz, gittiğiniz her pistte hayatınızı kolaylaştırır," diye devam etti. "Bahrain'dan buraya kadar, araçla rahat hissetmede iyi bir adım attığımı hissediyorum, hatta bu hafta sonu boyunca ve geceleri bile.

"Bahreyn'e kıyasla, büyük bir şey yapmadığımı veya herhangi bir şeyi değiştirmediğimi düşünüyorum, sadece her şeyin daha iyi ve daha iyi bir şekilde bir araya geldiğini ve hiçbir hatam olmadığını düşünüyorum.

"Hala inanılmaz derecede sıkı," itiraf etti, "ama bu sefer doğru paketin ucundaydım. Her şeyi çok daha iyi bir şekilde birleştirdiğimi hissettim ve büyük bir fark yarattı.

"En İyi 10 arasında ve dışında olmanın farkı iki ondalıktı," dedi Jeddah pistindeki acımasız, talepkar pist hakkında. "Küçük bir hata yaparsınız veya birkaç küçük hata yaparsınız ve tam bir felaket gibi görünür. Gerçekten iyi bir tur atarsanız bir kahraman gibi görünürsünüz."

"Yani gerçekten küçük marjları ele almalıyız, bence bu konuda çok iyi bir iş çıkarıyoruz. Dün gece yaptığımız şeyler oldukça yardımcı oldu. Belki devrim niteliğinde değildi ama P3'ten sonra dünkü noktaya göre çok daha iyimserdik. Yani tekrar söylemek gerekirse, küçük marjlar gerçekten fark yaratıyor."

Ancak garajın diğer tarafında, durum biraz farklıydı.

"Yapmamalıydım aptalca bir hata, doğrusu," diye itiraf etti Norris. "Bedelini çok hızlı bir şekilde ödedim, çok sinirliyim.

"Q3'e gitme şansımı elimden aldığı için hayal kırıklığına uğradım," diye devam etti. "Kolayca Q2'ye, belki de Q3'e girebilirdim.

"Takımı bugün hayal kırıklığına uğrattım, bu yüzden sinirliyim."

Yarıştan ne beklediği sorulduğunda, "Henüz bilmiyorum. Potansiyel var, ancak henüz ne bekleyeceğimi bilmiyorum.

"Aracın Bahrain'deki hızından daha iyi olduğunu söyleyebilirim," diye devam etti, "bu yüzden biraz daha ümitli olmak istiyorum. Ancak, Bahrain'dan daha zor bir pistte olduğunu düşünüyorum."

"Araba iyiydi ve rahattım. Olumlu tarafı, bol fırsatları olan uzun bir yarış olduğu için buna dört gözle bakıyorum. Umarım hatamı telafi edebilirim ve ileri doğru savaşabiliriz."

"Tatlı bir acı olan bir sıralama turları oldu," diye kabul etti takım patronu Andrea Stella. "Bir yandan Q1'de Lando'nun duvara çarpması ve direksiyon kolunun kırılması yazık çünkü aksi takdirde kesinlikle Q3 için bir aday olurdu.

"Lando, yarışta şansını kullanacak," diye ekledi, "çünkü araba rekabetçi görünüyor ve buradaki yarışlar genellikle olaylı olabiliyor.

"Oscar son sıralama turlarına girmek için mükemmel bir iş çıkardı," diye kabul etti. "Uygulamalarda ve sıralama turlarında seans seans gelişim göstererek temiz tur zamanları elde etti ve arabadan maksimumu çıkardı."



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
(Son Düzenleme: 19/03/2023, 13:15 , Düzenleyen: sadmin.)
19/03/2023, 13:15

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Russell: “McLaren kural dışı bir şey yapmıyor" sadmin 0 35 11/05/2025, 10:42
Son Mesaj: sadmin
  Red Bull, McLaren’ın fren sistemiyle ilgili termal görüntüleri FIA'ya iletti! sadmin 0 31 11/05/2025, 7:50
Son Mesaj: sadmin
  Horner: "Red Bull'un McLaren'ı yakalaması için sihirli bir çözüm yok" sadmin 0 42 10/05/2025, 20:32
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1