play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Miami GP 4 Mayıs 2025

[Formula 1 Miami GP 3 Mayıs 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Miami GP 2 Mayıs 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 138
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horner: "2025 pilot kadromuz için karar vermekte acele etmiyoruz"
20-04-2024, 00:40
sadmin
Patron
KONU:
198,709
MESAJ:
555,770
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Cadillac için gündeme g...
Formula 1 Haberleri
Brundle: “Verstappen, P...
MotoGP
Márquez, Le Mans’ta dör...
Formula 1 Haberleri
Horner’dan Zak Brown’ın...
Formula 1 Haberleri
Wolff: "Mclaren'le aram...

Yorum: #1
Horner: "2025 pilot kadromuz için karar vermekte acele etmiyoruz"

[Resim: 59797.73d14203.f1tr.com]

Christian Horner, Sergio Perez'in "önümüzdeki haftalarda" sözleşme uzatma kararının verileceğini ummasına rağmen Red Bull'un 2025 Formula 1 kadrosunu açıklamak için acele etmediğini düşünüyor.

Max Verstappen'in Red Bull ile 2028'e kadar sözleşmesi bulunuyor. Perez ise, 2024 sezonunun başlangıcında gösterdiği performansla takımdaki koltuğunu korumayı garantiledi.

Perez perşembe günü yaptığı açıklamada, "Geleceğimi önümüzdeki haftalarda öğrenmeyi bekliyorum. Çünkü her şey oldukça hızlı ilerliyor. Bu yüzden çok uzun süre beklememenin önemli olduğunu düşünüyorum." dedi.

Red Bull'un gelecek sezon için planlarını kesinleştirmeye yakın olup olmadığına ilişkin bir soruya takım patronu Horner, "Karar vermeye çok yakın değiliz. Beşinci yarıştayız ve gelecek yılın sürücüleri hakkında şimdiden bu kadar çok konuşulması inanılmaz. İki pilotumuzdan çok memnun olduğumuz bir durumdayız."

"Ancak yılın son bölümüne kadar kadro konusunda nihai bir karar vermemiz gerekmiyor. Açıkçası Max'in zaten uzun vadeli bir sözleşmesi var, Checo'nun da bu yıl sözleşmesi bitiyor ama bu sezon şu ana kadar son derece iyi bir sürüş sergiledi." dedi.

Horner, Perez'in 2025 yılı için sözleşme görüşmelerinin bir an önce sonuçlandırılması isteğini anladığını ancak Meksikalı sürücünün 2023 yılının büyük bir bölümünü sezonun orta dönemindeki bir dizi kötü performans nedeniyle baskı altında geçirdiğini belirtti.

Horner, imzalar atılmadan önce Perez'in formunu koruyup koruyamayacağını görmek istediğini açıkladı.

Horner, "Hiç şüphesiz takım olarak acele etmediğimiz bir zamanda bir açıklama yapmak istiyoruz."

"Pek çok sürücünün takımımız için yarışmak isteyeceği şanslı bir konumdayız ama elimizdeki ikiliden memnunuz."

"Sadece Checo'nun bu sezon başladığı devamlılık seviyesinin devam ettiğinden emin olmak istiyoruz. Zamanı geldiğinde bu seçenekleri değerlendireceğiz. Ancak şu anda elimizdeki kadrodan çok memnunuz." dedi.

Performans ivmesini yeniden kazanması halinde Perez'in yerine geçmesi düşünülen RB pilotu Daniel Ricciardo'ya da değinen Horner, işleri yoluna koymak için hâlâ zamanı olduğunu belirtti.

[Resim: 59798.79638e24.f1tr.com]

Ayrıca, geçen sezon Zandvoort'da sakatlanan Ricciardo'nun yerine yarışan yedek pilot Liam Lawson'ın yarış koltuğuna oturmak için "can attığını" ancak önceliğin mevcut yarış pilotlarında olduğunu belirtti.

Horner, "Bence vereceğimiz karar büyük ölçüde Daniel'in elinde. Sadece bizim değil, başkalarının da dikkatini çekecek türden baş döndürücü bir form göstermesi gerekiyor."

"Sadece beşinci yarıştayız. Burada daha önce onun açışından bazı yarışlar yolunda gitmişti. Aynı zamanda bir sprint yarışı da var. Bu yüzden burada sezonunu gerçekten başlatıp başlatamayacağını görmek ilginç olacak."

"Liam Lawson bir fırsat yakalamak için can atıyor. Ancak bunun ne zaman ve hatta gerçekleşip gerçekleşmeyeceği konusunda önceden belirlenmiş bir şey yok."

"Şu anda öncelik kesinlikle yarış koltuklarında oturan sürücülerde ve bunun nasıl sonuçlanacağını göreceğiz." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
20/04/2024, 0:40

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Cadillac için gündeme gelen son isim Mick Schumacher sadmin 0 28 9 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Horner’dan Zak Brown’ın ‘Lastik Suyu’ şakasına yanıt geldi: “Önde olan her zaman incelenir” sadmin 0 25 10 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Wolff: "Mclaren'le aramızdaki farkı kapatmak için yoğun şekilde çalışıyoruz" sadmin 0 26 10 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1