play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 294
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamilton: "O kadar stresli değilim"
26-05-2021, 00:22
sadmin
Patron
KONU:
208,670
MESAJ:
566,532
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Motor Sporları
2026 WSSP Phillip Islan...
Formula 1 Haberleri
Aston Martin, 2026'da N...
Formula 1 Haberleri
Güç ünitesi polemiği: R...
Formula 1 Haberleri
Ferrari’nin yeni arka k...
MotoGP
Pedro Acosta: "2026 Mot...

Yorum: #1
Hamilton: "O kadar stresli değilim"

[Resim: 30543.0e378125.f1tr.com]

Formula 1 Monako GP'sinde yedinci olan ve sürücüler klasmanında liderliği Max Verstappen'e kaptıran Lewis Hamilton, sezonun zorlu geçeceğini ancak Mercedes'in bu gibi kötü hafta sonlarından güçlü ayrılacağına dair inanca sahip olduğunu dile getirdi.

Formula 1'de sezonun beşinci yarışı olan Monako GP'sinde yedinci sırada kalan ve RedBull pilotu Max Verstappen'in birinciliğiyle birlikte sürücüler klasmanı sırlamasındaki liderliğini Hollandalı rakibine kaptıran Lewis Hamilton, bu sezonun çok zorlu geçeceğini ve önlerinde uzun bir sezon olduğunu dile getirdi.

Mercedes pilotları Valtteri Bottas ve Lewis Hamilton sıralama turlarında sırasıyla üçüncü ve yedinci pozisyonları almış ve pol pozisyonundan yarışa başlaması beklenen Charles Leclerc'in yarışa başlayamaması nedeniyle birer pozisyon daha kazanmışlardı. Valtteri Bottas, pazar günü koşulan yarışta pitte lastiğinde yaşadığı arıza nedeniyle yarış dışı kalmış; Lewis Hamilton'sa sadece yedinci basamağı elde edebilmişti.

RedBull pilotları Max Verstappen ve Sergio Perez'in sırasıyla birinci ve dördüncü olmasıyla beraber elde edilen puanlar Avusturyalı takımı hem sürücüler hem de takımlar klasmanında Mercedes'in önüne geçirdi.

Verstappen'e karşı 14 puanlık üstünlüğünü bırakarak rakibinin dört puan gerisine düşen Hamilton, yarış sonrası radyosunda tepkisiz kalmış; verdiği röportajda hayal kırıklığına uğradığını ve kızgın olduğunu, bu sezon mücadeleci kalabilmek için böyle bir performansı tekrarlayamayacaklarını ifade etmişti.

[Resim: 30544.e7109545.f1tr.com]

"Bu zor olacak. Onlar şampiyonluk kazanmış bir araca sahipler ve onları mağlup etmesi çok zorlu olacak. Bütün sezon boyunca çok ciddi olmuştum. Henüz bir şey bitmedi. Gidilmesi gereken uzun, uzun bir yol var."

"Biraz puan kazandığımız ve en hızlı turu attığımız için minnettarım. Böyle kötü bir hafta sonunda kazanılan her bir puan sona doğru bir işe yarayacak."

Lewis Hamilton, Mercedes'in takım halinde bu hafta sonu gibi yaşanılan kötü performanslardan ders çıkardığını ve bu hafta sonundan da kolektif bir şekilde çıkacaklarını söyledi.

"Düştüğümüzde birbirimizi tekmelemeyi sevmiyoruz, parmakla gösterme yok, kimse kişisel olarak suçu almıyor. Çok açık bir tartışmamız var, açık ve dürüst."

"Bu kadar şampiyonluğa sahip olmamızın sebebi çok fazla hata yapıyoruz ama bu hatalardan her zaman öğrenerek ve daha güçlü çıkıyoruz. Bu gibi günler için çok minnettarım çünkü en çok bu gibi günlerde öğrenirsiniz."

"Bu gibi hafta sonlarından geri dönebildiğimizi daha önce gösterdik. Bu nedenle o kadar stresli değilim."

Formula 1'de sezonun altıncı Grand Prix'si 4-6 Haziran tarihleri arasında başka bir cadde pistine sahip olan Bakü'de koşulacak.

eureur



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
26/05/2021, 0:22

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hamilton: "Kişisel bir yenilenme sürecindeyim, Formula 1’den ayrılmıyorum" sadmin 0 166 9 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Russell: "Ne kadar hızlı olduğunuzun bir önemi olduğunu sanmıyorum" sadmin 0 62 10 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  2026 F1 Start Testlerindeki “Kaos” Beklendiği Kadar Kötü Olmayabilir sadmin 0 128 Dün, 13:54
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1