play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 390
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 366
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 341
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 276
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 214
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 148
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 122
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 73
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 9| Puanı 43
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 43
#87 Oliver Bearman
Sıra 11| Puanı 40
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 40
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 38
#30 Liam Lawson
Sıra 14| Puanı 36
#18 Lance Stroll
Sıra 15| Puanı 32
#31 Esteban Ocon
Sıra 16| Puanı 30
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 28
#10 Pierre Gasly
Sıra 18| Puanı 22
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 19
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:756, Galibiyet:14
Mercedes | Sıra: 2
Puan:398, Galibiyet:2
Red Bull | Sıra: 3
Puan:366, Galibiyet:5
Ferrari | Sıra: 4
Puan:362, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:111, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:82, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:72, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:70, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:62, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:22, Galibiyet:0
Formula1 Las Vegas GP 23 Kasım 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 24
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F1’den Uyarı: Norris’e Yönelik Yuhalamalar “Kötü Sonuçlar Doğurabilir”
16-11-2025, 16:48
sadmin
Patron
KONU:
204,374
MESAJ:
562,064
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
2026 Audi Formula 1 Pro...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari Hamilton'dan Şİ...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Binotto şaşırttı: “2030...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari’de kaos: Elkann...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Audi'nin F1 2026 Aracın...

Yorum: #1
F1’den Uyarı: Norris’e Yönelik Yuhalamalar “Kötü Sonuçlar Doğurabilir”

[Resim: 59410.f368a7de.f1tr.com]

Eski F1 takım yöneticisi Peter Windsor, Lando Norris’e yönelik devam eden ıslık ve yuhalamaların “kötü sonuçlara yol açabileceği” uyarısında bulunarak Liberty Media’dan harekete geçmesini istedi.

İngiliz pilot Lando Norris, art arda iki F1 yarışını kazanarak sürücüler şampiyonluğunda liderliğe yükseldi. Norris, Meksika Şehri Grand Prix’sini pole pozisyonundan start alarak kazandı ve yarışı ikinciye 30 saniyeden fazla fark atarak tamamladı.

Ancak Norris, Autodromo Hermanos Rodriguez’de podyuma çıktığında seyircilerden yoğun bir yuhalama ve ıslık sesleriyle karşılaştı. Meksikalı bir gazeteci, yarış sonrası FIA basın toplantısında Norris’e bu tepkinin, McLaren’ın İtalya Grand Prix’sinde kendisini kayırdığı iddialarından kaynaklandığını açıkladı.

Gazeteci, Norris’e yönelik yuhalamaları şu sözlerle açıkladı: “Yarışta sen pit stopunu yaparken hata yaptılar, sonra da üç puan getiren pozisyonunu geri verdin. İnsanlar şampiyonluğun sana haksız yere verildiğini düşünüyor.”

Buna yanıt veren Norris, “Tabii ki insanlar böyle düşünmek isterse bu onların hakkı, istedikleri gibi düşünebilirler. Biz takım olarak adil olmaya çalışıyoruz. İki yıl önce Budapeşte’de Oscar’a geçilmek zorunda kaldığımda ve onun hak ettiği yarışı kazanmasına izin verdiğimde de aynı durum söz konusuydu. Burada da takım olarak yanlış bir karar verdik ve önce beni, sonra onu pit’e çağırdık. Dürüst olmak gerekirse, üç puanı almak isterlerse alabilirler. Ama Oscar geçen yıl Budapeşte’de kazanmayı hak etti, ben de Monza’da önde olmayı hak ediyorum. Bu kadar basit.” dedi.

Windsor’dan tepki ve çağrı

Norris’e yönelik yuhalamalar, sezonun yedinci zaferini kazandığı Sao Paulo GP’sinde de devam etti. Norris, 2008’den beri McLaren’ın ilk dünya şampiyonu olmaya doğru ilerliyor.

Yuhalama F1’de yeni bir durum olmasa da – Sebastian Vettel ve Max Verstappen gibi isimler de benzer tepkilerle karşılaştı – Peter Windsor, sporun sahibi Liberty Media’ya bu durum kontrolden çıkmadan müdahale çağrısı yaptı.

Windsor, “Yuhalamalar kesinlikle kabul edilemez. Bu durum sonunda kötü olaylara yol açacak. Seyirciler, taraftarlar ve TV izleyicileri bu tür davranışlara teşvik edildikçe işler daha da kötüleşecek. Hemen önlem almamız gerekiyor.” dedi.

Liberty Media’dan bir yetkilinin “Bu durum sona ermeli ve nasıl işleyeceği belirlenmeli” demesi gerektiğini vurgulayan Windsor, “Tüm önde gelen sürücülerin yer aldığı bir video çekilmeli ve ‘Artık yuhalama yok, bu hoş değil’ mesajı verilmeli. Rakipler birbirine destek vererek ‘Burada hepimiz arkadaşız’ demeli. Lando’nun yeteneğine saygı gösterilmemesi çok kötü. Böyle davrananlar başka bir sporu izlemeli, çünkü F1’i detaylı takip etmiyorlar.” ifadelerini kullandı.

trf1.net



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
3 saat önce

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Piastri: F1 Şampiyonluk Mücadelesine Rağmen Norris ile İlişkimiz Her Zamankinden Daha İyi sadmin 0 35 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Vettel’den Red Bull’a Uyarı: Horner’ın Görevden Alınması Sonrası Gelecek Sorunlar sadmin 0 33 3 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Alonso, 2026 F1 Kurallarına Yönelik Şüphelerini Açıkladı sadmin 0 85 Dün, 15:54
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 3 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1