play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Emilia Romagna GP 18 Mayıs 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 169
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brundle: "Mercedes'in yaşadığı kafa karışıklığını hayal edebiliyorum"
02-08-2023, 00:25
sadmin
Patron
KONU:
198,809
MESAJ:
555,882
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
F1 Videolar
Miami GP 2025 - Lego ya...
F1 Videolar
Miami GP 2025 - Yarış ö...
Formula 1 Tekrar İzle
MotoGP Fransa 2025 - Fu...
Formula 1 Haberleri
2025 Emilia Romagna GP ...
MotoGP
2025 MotoGP Fransa: Ola...

Yorum: #1
Brundle: "Mercedes'in yaşadığı kafa karışıklığını hayal edebiliyorum"

[Resim: 43436.7086cf85.f1tr.com]

Mercedes'in son büyük güncellemeleri Spa'da işe yaramayınca, Martin Brundle takımın kafasının oldukça karışmış olabileceğine inanıyor.

Mercedes, yaz arasından önceki son yarış olan Belçika Grand Prix'sine W14'ün yenilenmiş sidepod tasarımı ve soğutma girişleri de dahil olmak üzere birçok önemli değişiklikle geldi.

Başından beri bu değişikliklerin daha çok Macaristan GP'sine özgü bir güncelleme olduğu öne sürülmüş, eski Jordan ve Jaguar F1 teknik direktörü Gary Anderson Mercedes'in Spa'ya getirdiği değişikliklere 'biraz şaşırdığını' söylemişti.

Anderson sözlerine şunları da ekledi: "Belki de Macaristan için tasarlanmışlardı ama üretilmeleri çok uzun sürdü?"

Yapılan güncellemeler şampiyona lideri Red Bull ile aradaki farkı kapatamadı ve Belçika Grand Prix'sinde Lewis Hamilton sıralama turlarında dördüncü olarak Max Verstappen'in bir saniye gerisinde kalırken, George Russell sekizinci sırada takım arkadaşının 0.7 saniye ardında yer aldı.


Mercedes pilotları Pazar günü, yarışı kazanan Verstappen'in neredeyse 50 saniye gerisinde kalarak damalı bayrağı dördüncü ve altıncı sırada geçtiler.

Brundle Sky F1'e yaptığı değerlendirmede Mercedes hakkında, "Bence araçlarını ayarlamak, anlamak ve sürmek konusunda büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar."

"Aniden harika bir sonuç vaat ediyorlar, biraz özel bir şey elde ediyorlar, bir sonraki yarışa güncellemelerle gidiyorlar ve performansları düşüyor."

"Yaşadıkları kafa karışıklığını hayal edebiliyorum. Sanırım buna 'Diva 2' diyorlar, değil mi?"

"Geçen yıl olduğu gibi sezonu atlatıyorlar ve kötü bir işi en iyi şekilde yapıyorlar, çünkü onlar harika bir takım." dedi.

[Resim: 43437.01044e5e.f1tr.com]

Ancak Sky'ın yayınında yer alan herkes, takımın son performansları hakkında Brundle kadar karamsar değildi ve eski W Serisi sürücüsü Naomi Schiff, Mercedes hakkında 'olumlu' olmak için yeterince şey gördüklerini söyledi.

Pazar günkü sonuç Hamilton'ın Pilotlar Şampiyonası'ndaki üçüncülük mücadelesinde Fernando Alonso'ya bir puan yaklaşmasını sağlarken, Mercedes Aston Martin'e karşı avantajını 51 puana çıkardı.

Schiff, "Fernando'nun bugünkü büyük toparlanmasına rağmen, Lewis bunu yapmak için iyi bir konumdaydı. Araçları en azından biraz ileriye gidiyor gibi görünüyor."

"Budapeşte'de Lewis pole pozisyonu elde etti. Bu nedenle her yarışta podyumda olmasalar da, Pazar günü gerçekten iyi performans gösteren bir araçları var."

"Bence bugün onlar için en büyük endişe Ferrari'lerdi çünkü kuru ya da ıslak zemin fark etmeksizin bu hafta sonu harika bir tempoya sahiplerdi, araçları gerçekten iyi bir aralıktaydı."

"Lewis tüm yarış boyunca Charles'ın 2-3 saniye gerisindeydi ve sonunda temposu onu kovalamaya yetmedi."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
02/08/2023, 0:25

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Claire Williams, Russell'ın Mercedes'e geçişini engellemesi hakkında: "Aldığım en zor kararlardan biriydi" sadmin 0 22 8 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Mercedes yeni güncellemelerle yarış temposunu artıracak sadmin 0 28 Dün, 17:59
Son Mesaj: sadmin
  Hamilton: “Mercedes’te Bottas ile bu işler daha hızlı çözülürdü” sadmin 0 33 Dün, 2:29
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler:
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1