Dubai ‘de bir penthouse alabilecek gücünüz var ise, doğal olarak kendinize 2014 Lamborghini Aventador alacak kadar da paranız var demek. Ama bedava sirke baldan tadlıdır diye boşuna dememişler. Araplarda bunu düşünerek Damac Maison apartmanında bir “penthouse” alan herkese Lamborghini Aventador Roadster hediye edeceğini açıkladı.
Alman tasarımcı Koschany & Zimmer tarafından tasarlanan lüks apartment sahipleri bedava araba dağıtmakta çok deneyimli diyebiliriz. Geçen sene aynı firmanın başka bir kompleksinden daire satın alanlar, aldıkları daire büyüklüğüne gore 2014 Audi R8 , Audi A6 veya Audi A4 sahibi oldular.
Yatırım yapmayı düşünenler biraz daha beklemeden evlerini satın almaları gerekir. Nitekim bedava Lamborghini Aventador Roadster kampanyası 2 Ocak – 2 Şubat tarihleri arasında gerçekleşecek olan Dubai Alışveriş Festival’I süresince geçerli olacak.
Kimbilir, bu haberimizi okuyan ve böyle kampanyalardan haberdar olan Türk mütahitleri de böyle bir uygulama düzenlerler. Aventador yerine Gallardo’ya da razı olacağımızı da belirtelim