play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 216
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 201
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 155
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 146
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 119
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 91
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 63
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 42
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 23
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 10| Puanı 22
#6 Isack Hadjar
Sıra 11| Puanı 21
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 13| Puanı 14
#55 Carlos Sainz
Sıra 14| Puanı 13
#30 Liam Lawson
Sıra 15| Puanı 12
#10 Pierre Gasly
Sıra 16| Puanı 11
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 10
#87 Oliver Bearman
Sıra 18| Puanı 6
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 4
#7 Jack Doohan
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:417, Galibiyet:8
Ferrari | Sıra: 2
Puan:210, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:209, Galibiyet:1
Red Bull | Sıra: 4
Puan:162, Galibiyet:2
Williams | Sıra: 5
Puan:55, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:36, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:29, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 8
Puan:28, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:26, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:11, Galibiyet:0
Formula1 İngiltere GP 6 Temmuz 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 15
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
"Verstappen, Mercedes ile anlaşmaya yakın!" iddiası!
03-07-2025, 22:24
sadmin
Patron
KONU:
200,140
MESAJ:
557,424
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Motor Sporları
TOSFED Next Talent Proj...
Motor Sporları
Ankara’da Türkvatan ve ...
Motor Sporları
Kapı Kapıya Mücadelede ...
Motor Sporları
https://www.tosfed.org....
Motor Sporları
Borusan Otomotiv Motors...

Yorum: #1
"Verstappen, Mercedes ile anlaşmaya yakın!" iddiası!

[Resim: 53618.e1a6e442.f1tr.com]

Sky Sports F1 İtalya'nın haberine göre, Mercedes ile Red Bull pilotu Max Verstappen arasında ciddi görüşmeler var. Haberde, “Verstappen gelecek sezon için kontratını feshetmeye hazır” ifadeleri açıkça kullanıldı.

Sky İtalya'nın haberine göre, Mercedes takımının Max Verstappen ile yaptığı görüşmeler ileri bir aşamaya ulaştı.

Ancak, bu anlaşma henüz kesinleşmiş değil. Yani henüz resmi bir imza atılmadı. Fakat kaynaklar, Hollandalı yıldızın takımdan ayrılmak adına gerekli hazırlıkları yaptığını belirtiyor.

Eğer transfer gerçekleşirse, Mercedes’in 2026 sezonunda mevcut iki pilotundan biriyle yollarını ayırması gerekecek. Bu iki isim: Britanyalı George Russell ve çaylak İtalyan sürücü Andrea Kimi Antonelli. Her iki pilotun da Mercedes ile olan sözleşmesi, 2025 sezonunun sonunda sona eriyor.

Sky Sport’un haberine göre, Verstappen’in Mercedes’e katılması durumunda ayrılması beklenen isim George Russell olacak. Ancak bu karar, Mercedes yönetiminin onayına bağlı. Russell, 2022 yılından bu yana Mercedes direksiyonunda yarışıyor ve takımın deneyimli isimlerinden biri haline geldi. Bu sezon Kanada Grand Prix’sini kazanarak dikkatleri üzerine çeken Russell, şu anda pilotlar klasmanında dördüncü sırada yer alıyor.

[Resim: 53619.290cae85.f1tr.com]

Andrea Kimi Antonelli ise bu sezon ilk kez Formula 1’e adım attı ve şimdiye kadar bir podyum elde etti.

Motorsport.com’un edindiği bilgilere göre, Aston Martin gelecek yıl için George Russell ile ilgileniyor. Ancak burada da karmaşık bir tablo söz konusu. Zira takımın 2026 yılı için hem Fernando Alonso hem de Lance Stroll ile sözleşmesi bulunuyor. Elbette sözleşmelerde yer alan fesih maddeleri, bu konuda esneklik yaratabilir.

Öte yandan Russell’ın adı daha önce, 2026 yılında Formula 1’e girecek olan Amerikan takımı Cadillac ile de anılmıştı. Ancak bu seçeneğin daha düşük bir ihtimal olduğu düşünülüyor. Zira Cadillac, yeni olacağı için rekabetçi olmakta zorlanabilir. Oysa Russell, şu anda gridin gözde pilotlarından birisi.

Eğer Verstappen, gerçekten Mercedes ile anlaşırsa, Red Bull’da da büyük bir boşluk oluşacak. Bu durumda, Russell’ın boşalan koltuğa geçmesi bile ihtimal dahilinde. Verstappen’in Red Bull ile 2028 yılına kadar süren bir sözleşmesi bulunsa da, bazı performans maddeleri sayesinde bu kontrat erken sonlandırılabilir.

Yani özetle, Verstappen’in Mercedes’e geçmesi yalnızca takım değiştirmesi anlamına gelmiyor; bu gelişme, domino etkisiyle tüm pilot pazarını etkileyebilecek büyük bir sarsıntı yaratabilir.

Şimdilik taraflardan resmi bir açıklama gelmiş değil.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
Dün, 22:24

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Alonso, Verstappen hakkında: "Onun danışmanı olabilirim ama çok para isterim!" sadmin 0 31 Bugün, 0:52
Son Mesaj: sadmin
  Russell: "Mercedes'te devam etmek istiyorum" sadmin 0 33 Bugün, 0:51
Son Mesaj: sadmin
  Verstappen sessizliğini koruyor: “Mercedes ile ilgili söyleyecek bir şeyim yok” sadmin 0 14 Bugün, 0:42
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1