play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 107
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russell, Williams'ın puanlarını "sınırları zorlamak" için kullanıyor
29-10-2021, 19:49
sadmin
Patron
KONU:
195,220
MESAJ:
551,819
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Schumacher ailesi, şant...
Formula 1 Haberleri
Ben Sulayem: “Daha fazl...
Formula 1 Haberleri
Sainz: “FIA, kokpit içi...
Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu: “H...
Formula 1 Haberleri
Verstappen: “11. sezonu...

Yorum: #1
Russell, Williams'ın puanlarını "sınırları zorlamak" için kullanıyor

[Resim: 40794.b060b38e.f1tr.com]

George Russell, Williams Formula 1 takımının dünya şampiyonasındaki sekizinciliğinin, son yarışlarda sınırları zorlamasına izin verdiğini söyledi.

Russell, Belçika Grand Prix'sinde aldığı ikinciliğin Williams'ı puan tablosunda Alfa Romeo'nun oldukça önüne taşımasının ardından, artık risk almaktan ve potansiyel fırsatları kaybetmekten çekinmeyeceğini söylüyor.

İngiliz, Williams'ın İsviçre takımı üzerindeki 16 puanlık farkının, ona özellikle ilk turlarda farklı şeyler deneme konusunda güven verdiğini doğruladı.

Geçen hafta sonu Austin'deki startta en arkadan 14. sıraya tırmandı.

Russell, "İlk turlar için üzerimdeki baskının bir süredir kalktığını düşünüyorum."

"Gerçekten atak yapmak ve saldırmak için kendime daha fazla güveniyorum. 20. sıradan 14. sıraya gelmek bugün benim için güçlü bir başlangıçtı."

"Bence, şu anda şampiyonada olduğumuz bu pozisyonda, biraz rahat bir alana sahibiz. Bu da benim orada kendimi göstermeme ve gerçekten sınırları zorlamama izin veriyor."

"Dürüst olmak gerekirse çok keyif alıyorum. Genelde çok fazla hata yapan bir sürücü değilim. Ancak pistte kendimi ortaya koymak istedim."

"Son birkaç yarışta daha fazlası olup olmadığını görmek için sınırı gerçekten zorlamaya çalışıyorum. Araçtan en iyi şekilde yararlanmak için %110'la sürmek zorunda değilsiniz, bazen sadece daha yavaş gitmeniz gerekiyor." dedi.

[Resim: 40795.bcfb1546.f1tr.com]

Russell, Mercedes ile 2022 anlaşmasının da onu daha güçlü bir konuma getirdiğini söyledi.

"Bence takımlar şampiyonasında göreceli olarak rahat bir konumda olmamız ve ayrıca kişisel olarak gelecek yıl için her şey doğrulanması ile daha az baskı var. Kişisel olarak çok istikrarlı bir pozisyondayım, yeni şeyler deneyebiliyorum ve bazı hatalar yapmaktan korkmuyorum."

"2019'da kendimi bulduğum pozisyona benzer bir durumdayım. Oraya çıkıp yeni şeyler deneyebilirim, gelişmek için çalışmaya devam edebilirim ve dediğim gibi hata yapmaktan korkmadığım bir konumdayım."

Russell, Amerika GP'deki güçlü başlangıcına rağmen 14. sıradan yukarı çıkamadı ve pistin araca uygun olmadığını söyledi.

"Bu hafta sonu hız için mücadele ettik. Çok garip bir pistte hissettim, asfaltta çok fazla tutuş yoktu ve bence tüm sürücüler çok fazla kayıyordu. Biz bunu geliştiremedik ve bundan en iyi şekilde yararlanamadık."

"Yarışa en son sırada başladım ve 14. sıraya kadar çıkarak iyi bir başlangıç yaptım. Yarış boyunca da orada kaldım, hiçbir şey kazanmadım, hiçbir şey kaybetmedim. Rakiplerimiz Alfa Romeo da puan alamadı."

"Bence yere basma bu hafta sonu gerçekten çok önemliydi. İyilerin daha iyiye ve kötülerin daha da kötüye gittiği o yarışlardan biriydi. Sanırım yere basma konusunda nerede olduğumuzu biliyoruz ve en iyilerinden değiliz."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
29/10/2021, 19:49

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  F1, F1 75 lansman töreni için sunucu ve ünlü konuklarını açıkladı sadmin 0 23 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Formula 1'de 75. yıl etkinliği için hazırlıklar başladı! sadmin 0 17 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Vowles: “Colapinto bir gün Williams’a geri dönecek” sadmin 0 33 Dün, 14:09
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1