play facebook twitter youtube rss instagram
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#33 Max Verstappen
Sıra 1| Puanı 144
#11 Sergio Perez
Sıra 2| Puanı 105
#14 Fernando Alonso
Sıra 3| Puanı 93
#44 Lewis Hamilton
Sıra 4| Puanı 69
#63 George Russell
Sıra 5| Puanı 50
#55 Carlos Sainz
Sıra 6| Puanı 48
#16 Charles Leclerc
Sıra 7| Puanı 42
#18 Lance Stroll
Sıra 8| Puanı 27
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 21
#10 Pierre Gasly
Sıra 10| Puanı 14
#4 Lando Norris
Sıra 11| Puanı 12
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 12| Puanı 6
#81 Oscar Piastri
Sıra 13| Puanı 5
#77 Valtteri Bottas
Sıra 14| Puanı 4
#24 Guanyu Zhou
Sıra 15| Puanı 2
#20 Kevin Magnussen
Sıra 16| Puanı 2
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 2
#23 Alexander Albon
Sıra 18| Puanı 1
#21 Nyck De Vries
Sıra 19| Puanı 0
#2 Logan Sargeant
Sıra 20| Puanı 0
Red Bull | Sıra: 1
Puan:249, Galibiyet:6
Aston Martin | Sıra: 2
Puan:120, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:119, Galibiyet:0
Ferrari | Sıra: 4
Puan:90, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 5
Puan:35, Galibiyet:0
McLaren | Sıra: 6
Puan:17, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:8, Galibiyet:0
Alfa Romeo | Sıra: 8
Puan:6, Galibiyet:0
AlphaTauri | Sıra: 9
Puan:2, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 10
Puan:1, Galibiyet:0
Formula1 İspanya GP 4 Haziran 2023

Yorum: 0 | Görüntüleme: 65
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Norris: "Uzun süreli McLaren anlaşması, iş-hayat arasında iyi denge kurmamı sağladı"
18-08-2022, 16:46
sadmin
Patron
KONU:
174,981
MESAJ:
527,562
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Son Haberler
Formula E
2023 Jakarta E-Prix: We...
Formula 1 Haberleri
Mercedes, Hamilton-Russ...
WRC
2023 Sardunya Rallisi: ...
Formula 1 Haberleri
Perez: "Maalesef lastik...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
LAWRENCE STROLL NASIL Z...

Yorum: #1
Norris: "Uzun süreli McLaren anlaşması, iş-hayat arasında iyi denge kurmamı sağladı"

[Resim: 41739.33c49cee.f1tr.com]

Lando Norris, McLaren ile uzun süreli anlaşma imzalaması sayesinde iş hayatı ve özel hayatı arasında daha iyi bir denge kurabildiğini ve bu sayede daha rahat bir şekilde özel hayatına zaman ayırdığını söyledi.

2019'da McLaren ile F1'e giriş yapan Norris, geride kalan senelerde gösterdiği etkileyici performanslar ile takım içerisindeki yerini sağlamlaştırmayı başardı.

Gösterdiği performansların ardından Norris, McLaren ile 2025 sonuna kadar takımda kalmasını sağlayacak oldukça uzun süreli bir anlaşma yaptı.

Yaz tatili öncesinde Motorsport.com ile özel röportajında Norris, "Şu anda her şey iyi görünmüyor olabilir ancak yeni bir rüzgar tüneli ve belli projeler yapılıyor. Tüm bunların 2024 ve 2025'te bize daha iyi performans sağlamasını umuyoruz. O zamanlar için sabırsızlanıyorum."

"Şu anda piste çıkıp kazanamıyor olabiliriz ancak tüm bunların, o yönde ilerlememizde kesinlikle yardımcı olduğu konusunda ikna etmek istiyorum."

"Takım olarak yaptığımız birçok iyi şey var ve zaman zaman zirvedeki takımlardan daha iyi iş çıkardığımızı görüyorum. Sadece bazen bunu yapabilecek bir aracınız olmuyor."

"Mutluyum. Aynı zamanda burada uzun süre kalma konusunda iyi bir karar verdiğimi düşünüyorum. Bundan keyif alıyorum ve benim için en önemlisi bu."

"Her sene, geleceğin ne getireceğini görme açısından heyecan duyuyorum çünkü birkaç sene içerisinde olacağımız yer konusunda hep daha iyimser oluyorum." dedi.

Norris, daha önceki açıklamalarında griddeki ilk yıllarında zihinsel açıdan bazı sorunlar yaşadığını ve F1'de olmak için gerekli yeteneğe sahip olduğundan şüphe ettiğini kabul etmişti.

Ancak Norris pist üstünde başarılı olmaya devam etti ve pist dışında da daha aktif bir kişi haline dönüştü. O, oyun ve giyim markası olan Quadrant'ı piyasaya sürdü.

Norris, Formula 1'de artık daha deneyimli bir pilot olmasının kendisi için büyük fark yarattığını, bu sayede pist üstünde daha mutlu olurken pist dışında özel hayatı için de bir şeyler yapabildiğini söyledi.

Norris, "Şu anda biraz daha rahat hissediyorum. Çok iyi performans gösterdiğimi, ihtiyacım olan zamanda bunu yapabildiğimi hissediyorum. Yani pist üstünde rahatım."

"Ancak aynı zamanda iyi bir hayat yaşayabiliyor, Formula 1'den uzak olduğum zamanlarda rahatlayabiliyorum. 'Burada kötü bir iş çıkardım, bir sonraki sefer daha iyi iş çıkarmam gerek' gibi düşüncelere dalmıyorum. Birkaç sene önce o şekilde şeyler yaşıyordum."

"O tür zamanlarda sürekli olarak 'Burada neden kötü iş çıkardım? Bu pozisyon için neden yeteri kadar iyi değilim?' diye düşünüyordum. Öyle zamanlarda rahatlayabileceğinizi düşünmüyorsunuz."

"Şimdi ise Formula 1'i hak ettiğimi hissediyorum. Elimden gelen her şeyi, hatta elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Ancak aynı zamanda oradan uzakta bir hayat yaşayabiliyorum." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
18/08/2022, 16:46

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Norris: "Üçüncü olmama çok şaşırdım!" sadmin 0 154 Dün, 22:07
Son Mesaj: sadmin
  Horner: "Monako F1 pisti, uzun vadeli için uyarlanmalı" sadmin 0 154 31/05/2023, 23:35
Son Mesaj: sadmin
  Resmi McLaren, Red Bull'dan Rob Marshall ile anlaştı! sadmin 0 181 30/05/2023, 23:03
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2023

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1