play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Çin GP 23 Mart 2025

[Formula 1 Çin GP 22 Mart 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Çin GP 21 Mart 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 130
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Krack: "Kimse sıralama turlarında üçüncü olacağımızı beklemiyordu"
21-04-2024, 08:55
sadmin
Patron
KONU:
196,754
MESAJ:
553,511
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Tekrar İzle
Formula 1 Çin GP 2025 -...
Yarış ve Sıralama Sonuçları
Çin GP 2025 - Pole pozi...
Formula 1 Haberleri
Jack Doohan, F1’deki il...
Formula 1 Haberleri
2025 Çin GP Sprint sonr...
Formula 1 Haberleri
V10 motorların dönüşü n...

Yorum: #1
Krack: "Kimse sıralama turlarında üçüncü olacağımızı beklemiyordu"

[Resim: 59886.92d55ece.f1tr.com]

Aston MArtin takım patronu Mike Krack, Alonso ile sıralama turlarında aldıkları üçüncülüğü kimsenin beklemediğini söyledi.

Fernando Alonso, cuma gününe sprint yarışı sıralama turlarında üçüncü olmuştu.

Sprint yarışına da iyi başlayan İspanyol pilot, podyumun son basamağına çıkabilmesi için son dört tur varken Sainz'ın baskısına dayanamadı ve 5.virajın çıkışında yan yana geldiler ve bu sırada Alonso'nun lastiği patladı ve pite döndü ardından da yarıştan çekildi.

Cumartesi gününün ikinci seansında ise Alonso, sprint sıralamada gösterdiği başarıyı tekrarladı v pazar günü yapılacak ana yarışa 3 sırada başlamaya hak kazandı.

Aston Martin takım patronu Mike Krack'e Yarıştan sonra Alonso'nun iki sıralama performansı sorulduğunda Aston Martin takım patronu Mike Krack, "Kimsenin burada normal sıralamada üçüncü olacağımızı tahmin edebileceğini sanmıyorum. Çünkü burası zaten mekanikler için, lastikler için, aerodinamik için ve sürücüler için, ayarlar için, zamanlama için çok zorlu bir pist."

"Liste uzayıp böyle gidebilir ama biz bugün iyi idare ettik."

"Sprint zordu, lastik aşınması yüksekti, elimizden geleni yaptık."

"Lance geçiş yapmakta zorlandı. Bu nedenle her iki araçla da sıralamada biraz daha önlerde olmamız önemliydi."

"Lance son bölüme çok yakındı. Sanırım Bottas'ın 0.069 saniye gerisinde kaldı. Ancak bu küçük farklarla bazen beş sıra yukarı çıkarsınız ve beş sıra aşağı inersiniz. Sadece bu küçük zaman farklarıyla önde olduğunuzdan emin olmanız gerekiyor." dedi.

Sprint yarışından sonra ayar değişikliği yapıp yapmadıkları sorulduğunda Krack, "Evet, her takım gibi biz de öğrendiklerimizi geliştirmeye çalıştık."

"İlk iki gün yağmur ve dünden bugüne tamamen değişen rüzgar nedeniyle çok zorlandığımızı söylemeliyim."

"Daha sonra farklı sıcaklıklar, nem ve bir de gerçekten bilmediğimiz asfalt vardı. Sanırım dün de söyledim, bu hafta sonu hepimiz çok şey öğreneceğiz. Belki de bir ya da iki şeyi diğerlerinden daha hızlı öğrendik." dedi.

[Resim: 59887.4ed3f8cb.f1tr.com]

Yarış hakkındaki görüşleri merak edilen Aston Martin takım patronu Krack, "Tabii ki gerçekçi olmak zorundasınız."

"Üçüncülük pozisyonunu elde ettik ama bu aracın doğal hızının olduğu yer değil. Gerçekçi olmaya devam edeceğiz. Her iki araçla da mümkün olduğunca ileride ve puanlar alarak bitirmek istiyoruz." dedi.

Alonso bu sezon bir kez daha son bölüme kalırken takım arkadaşı Lance Stroll ise, Çin'de ikinci bölümde elendi. Bu sezon bir kez daha son bölüme kalmayı başaramayan Stroll'e nasıl yardımcı olmaya çalıştıkları sorusu üzerine Krack, "Evet, bu gerçekten aracın daha iyi huylu olmasını sağlamamız gereken bir konu."

"Sürmesi daha kolay hale gelmeli. Çünkü Fernando genellikle sorunların etrafından dolaşıyor ve bunu yapabiliyor. Ama bunu herkes yapamaz."

"Sanırım bugün ikinci bölümde iki araç arasında 0.2 saniye fark vardıı ki bu benim açımdan kabul edilebilir bir fark. "

"Ama aracı sürmek çok zor. Otomobillerin aerodinamik özellikleri sürekli olarak geliştiriliyor ve giderek daha iyi huylu hale gelmiyorlar ve bu da üstesinden gelmemiz gereken bir konu."

"Eğer bunu yapabilirsek, her iki sürücü de birbirine nispeten yakın olacaktır." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
21/04/2024, 8:55

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Leclerc, Çin GP Sprint sıralama incelemesinden ceza almadan kurtuldu sadmin 0 44 Bugün, 0:02
Son Mesaj: sadmin
  Ferrari, sprint sıralama turlarında neden Leclerc'den Hamilton ile yer değiştirmesini istedi? sadmin 0 38 Dün, 23:24
Son Mesaj: sadmin
  Marko'dan Verstappen'e övgü: "Sıralama seansında başka kimsenin yapamadığını yaptı!" sadmin 0 22 Dün, 22:53
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1