play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 198
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 176
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 155
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 136
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 104
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 79
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 63
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 42
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 22
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 21
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 11| Puanı 20
#18 Lance Stroll
Sıra 12| Puanı 14
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 13
#10 Pierre Gasly
Sıra 14| Puanı 11
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 15| Puanı 10
#14 Fernando Alonso
Sıra 16| Puanı 8
#87 Oliver Bearman
Sıra 17| Puanı 6
#30 Liam Lawson
Sıra 18| Puanı 4
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:374, Galibiyet:7
Mercedes | Sıra: 2
Puan:199, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 3
Puan:183, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 4
Puan:162, Galibiyet:2
Williams | Sıra: 5
Puan:55, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:28, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:28, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 8
Puan:22, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:20, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:11, Galibiyet:0
Formula1 Avusturya GP 26 Haziran 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 30
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
İstanbul Park pistinin yönetimi TOSFED’e geçti
18-06-2025, 01:33
sadmin
Patron
KONU:
199,737
MESAJ:
556,967
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Yarış sezonu bitince F1...
Formula 1 Haberleri
Formula 1 Türkiye'ye Ge...
Formula 1 Haberleri
Satranç Ustası Magnus C...
Formula 1 Haberleri
İstanbul Park pistinin ...
Formula 1 Haberleri
Sauber'de güncellemeler...

Yorum: #1
İstanbul Park pistinin yönetimi TOSFED’e geçti

[Resim: 53104.ae484948.f1tr.com]

İstanbul Park pistinin mülkiyetine sahip olan T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı ile T.C. Gençlik ile Spor Bakanlığı arasında imzalanan protokolün ardından, Cumhuriyet tarihimizin en büyük spor tesisi olan İstanbul Park yarış pistinin tüm işletme sorumluluğu Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED)’na verildi.

TOSFED yönetiminde başlayacak yeni dönem, 16 Haziran Pazartesi günü İstanbul Park’ta yapılan basın toplantısında Federasyon Başkanı Eren Üçlertoprağı tarafından duyuruldu. TOSFED Başkan Vekili Nisa Ersoy, TOSFED Başkan Yardımcıları Faruk Süren, Cemil Onur Sürmeli, Beyza Avcıoğlu ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı toplantıya, 100’ün üzerinde medya mensubu katıldı.

Konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunan başkan Üçlertoprağı; 20 sene önce inşa edilen kıymetli tesisin uzun zamandır etkin şekilde kullanılamadığını hatırlatarak, TOSFED yönetiminin yoğun çabaları neticesinde başlayan bu yeni dönemde, TOSFED olarak tek gayelerinin kamu faydasını ilk öncelikleri yaparak, ülkemizin tek uluslararası yarış pistinin sporumuza, halkımıza ve spor turizmi vasıtasıyla ülkemize fayda sağlayacak şekilde işletilmesi olacağını açıkladı.

Pistte öncelikle kapsamlı bir revizyon ve tadilat çalışması yapılması gerektiğini belirten Eren Üçlertoprağı, “Devamında otomobil sporlarını yayma ve geliştirme ilkemiz çerçevesinde; farklı seviyelerde uluslararası ve ulusal yarışmalar organize etmeyi, sporcularımız için antrenman programları yürütmeyi, sürüş eğitimleri ve sosyal sorumluluk projeleri düzenlemeyi, otomobil ve ilgili sektör firmalarıyla yapılacak işbirlikleri ile İstanbul Park’ı ülkemizin otomobil sporları ile otomotiv etkinliklerinin merkezi haline getirmeyi planlıyoruz. Ayrıca pistin içindeki alana Uluslararası standartlarda bir karting pisti inşa etmek, en önemli hedeflerimiz arasında yer alıyor.” dedi.

Eren Üçlertoprağı, sözlerini “Sporumuz açısından bir milat olabilecek yepyeni bir sayfa açmamıza izin veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, sporumuza her daim büyük imkanlar sağlayan Sayın Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak, bizlere güvenerek Türk sporuna böylesine kıymetli bir tesisin kazandırılmasını mümkün kılan Sayın Kültür ve Turizm Bakanımız Mehmet Nuri Ersoy ve iki Bakanlığımızın ilgili tüm birim yöneticilerine teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz.” şeklinde tamamladı.

trf1.net



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
11 saat önce

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Formula 1 Türkiye'ye Gelecek mi? TOSFED Başkanı Son Durumu Açıkladı sadmin 0 51 11 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Sebastian Vettel, Harvard'da bir iş yönetimi programını tamamladı sadmin 0 38 11/06/2025, 8:43
Son Mesaj: sadmin
  Hulkenberg: "Cumartesi berbat geçti, pazar kusursuzdu!" sadmin 0 63 03/06/2025, 20:49
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler:
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1