play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 74
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Horner, Brown ve Wolff’un Drive to Survive 8’deki Tepkileriyle Zor Anlar Yaşadı
26-02-2026, 21:43
sadmin
Patron
KONU:
208,879
MESAJ:
566,743
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari 2026’nın ŞİFRES...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Serra yönetmelikteki b...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Toprak Razgatlıoğlu'nda...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
F1 2026'da Kim ŞAMPİYON...
Formula 1 Haberleri
Mario Isola, İtalya Oto...

Yorum: #1
Horner, Brown ve Wolff’un Drive to Survive 8’deki Tepkileriyle Zor Anlar Yaşadı

[Resim: 66072.b2fb1a8d.f1tr.com]

Netflix’in popüler Formula 1 belgesel serisi Drive to Survive’ın yeni sezonundan paylaşılan bir kesit, Christian Horner’ın Red Bull’daki son aylarına dair yeni bir bakış açısı sunuyor.

Sekizinci sezonun “New Kids on the Track” başlıklı açılış bölümünde, geçtiğimiz yıl düzenlenen F175 etkinliğine odaklanılıyor. Londra’daki O2 Arena’da gerçekleştirilen bu büyük lansmanda, Formula 1’in on takımı araçlarının yeni tasarımlarını aynı gece tanıtmıştı.

Bölümde yer alan görüntülerde, Christian Horner’ın arenadaki seyirciler tarafından yüksek sesle yuhalandığı görülüyor. Red Bull’un eski takım patronu ve CEO’su Horner, bu anlara dair şunları söylüyor: “Seri galibiyetler elde etmeye başladığınızda, izleyici bunu görmek istemiyor. Formula 1’de bir çeşit gösteri havası var. Artık tekerlekler üzerinde Kardashian’lara dönüştük ama insanların ne düşündüğünü umursamayı çoktan bıraktım.”

McLaren CEO’su Zak Brown da bölümde Horner’ın yaşadıklarına dair şu yorumu yapıyor: “Oraya çıkıp sonra takımının, sponsorlarının yanına oturmak… Oldukça rahatsız edici olurdu.”

Mercedes takım patronu Toto Wolff ise şu ifadeleri kullanıyor: “Sahneye çıkıp ortamı sallayacağım diye ummadım ama ortam onu salladı.”

Horner, sözlerine şu şekilde devam ediyor: “Bizi biz yapan da bu. Bu bir popülerlik yarışması değil, burası Formula 1 ve günün sonunda sonuç tablosunda değerlendiriliyorsunuz. Avcı olmak, av olmaktan daha kolay. Bizim için ise mutlak galibiyet dışında hiçbir şey yeterli değil.”

Horner, Tsunoda-Lawson Değişiminin Perde Arkasını Açıklıyor

Cuma günü yayımlanacak yeni Drive to Survive sezonunda konuşan 52 yaşındaki Horner, Red Bull’un genç pilot programından gelen isimlerin terfi ettirilmesini her zaman desteklediğini belirtiyor. Ancak, yalnızca iki yarışın ardından iki pilotun birden değiştirilmesi kararının büyük ölçüde takımın Avusturyalı danışmanı tarafından yönlendirildiğini ifade ediyor.

Horner, Red Bull’un genç pilot sisteminden yetenek seçme konusundaki iç baskının her zaman güçlü olduğunu ve bu kararların şekillenmesinde Helmut Marko’nun önemli bir etkisi bulunduğunun altını çiziyor.

trf1.net



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
2 saat önce

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Wolff, Mercedes’in Verstappen’i transfer etme girişimiyle ilgili detayları paylaştı sadmin 0 61 56 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  Verstappen’den F1’deki Geleceğine Dair Dikkat Çeken Açıklama sadmin 0 164 Dün, 0:19
Son Mesaj: sadmin
  Hamilton’dan Ferrari’deki İkinci Sezonu Öncesi Motive Eden Mesaj sadmin 0 157 Dün, 0:18
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 9 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Sncopt'dan alır.
Formula1Formula1