Terfi edilen genç pilotların Formula 1 takımlarının sürücü akademilerinde yarıştıkları biliniyor.
Renault F1 genç pilot akademisinde yarışan Jack Aitken ve Mercedes Sürücü Akademisi'nde yarışan geçen sezonun GP3 şampiyonu George Russell yoluna ART Grand Prix'nin Formula 2 takımında devam edecek.
GP3 takımının diğer pilotu Honda yarış akademisi pilotu Nirei Fukuzumi ise Arden International takımı ile anlaştı.
2017 GP3 serisi şampiyonu George Russell bir takım açıklamalarda bulundu.
" Takımımla devam edeceğim için mutluyum. Bu sezon çok sıkı çalışmamız ve ardından şampiyonluk ile sezonu noktalamamız gerekiyor."
" Açıkçası sezon açılışını iple çektiğimi söyleyebilirim çünkü dünyanın her yerinden gelen pilotlarla dişe diş mücadele içinde olacağız."
Jack Aitken ise sosyal medyadan yaptığı açıklamada takım ile devam etmenin oldukça avantajlı olduğunu belirtti.
Takım patronu Sebastien Philippe ise bazı açıklamalarda bulundu.
" Bu sezon sürücü kadromuz çok güçlü. Kaybetmek için hiç bir bahanemiz yok."
" Genç pilot akademileriyle yürüttüğümüz ortak çalışmanın sonucu şampiyonluk olmalı."
Nirei Fukuzumi ise aynı sezon içerisinde hem Formula 2 hem de Japonya'da Super Formula serisinde yarışacak. Açıklamaları ise şu yönde oldu.
" Zor bir sezon beni bekliyor olacak. Avrupa ve Asya arasında sürekli seyahat etmem gerekecek."
" Hatta bazı yarışlar aynı hafta sonunda olacağı için her iki seride de yarışlara katılamama durumum olacak."