play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 99
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 89
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 87
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 73
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 47
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 38
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 31
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 20
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 10
#87 Oliver Bearman
Sıra 11| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 12| Puanı 6
#10 Pierre Gasly
Sıra 13| Puanı 6
#55 Carlos Sainz
Sıra 14| Puanı 5
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 15| Puanı 5
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:188, Galibiyet:4
Mercedes | Sıra: 2
Puan:111, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:89, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:78, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:25, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:10, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:6, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Miami GP 4 Mayıs 2025

[Formula 1 Miami GP 3 Mayıs 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Miami GP 2 Mayıs 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 684
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
eSpor TOSFED Dijital Pist Şampiyonası Catalunya: Ali Dinç ve Özcan Yılmaz kazandı
26-08-2020, 18:06
sadmin
Patron
KONU:
198,587
MESAJ:
555,633
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
FIA, Formula 1 yarışlar...
Formula 1 Haberleri
Aston Martin: "Bizim iç...
Motor Sporları
2025 WSBK Cremona 3. an...
Formula 1 Haberleri
İnceleme sonrası Versta...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
2025 F1 Miami GP öncesi...

Yorum: #1
TOSFED Dijital Pist Şampiyonası Catalunya: Ali Dinç ve Özcan Yılmaz kazandı

[Resim: 33413.19fa0bdc.f1tr.com]

TOSFED'in düzenlemiş olduğu Dijital Pist Şampiyonası mücadelesinde Circuit de Catalunya pistinde gerçekleştirilen 7. ayak yarışları tamamlandı.

Şampiyonanın sonuna doğru geldiğimiz Katalunya'da ilk yarışı Ali Dinç, ikinci yarışı ise Özcan Yılmaz kazandı.

Motorsport.com'un medya sponsoru olduğu ve Red Bull ana sponsorluğunda gerçekleşen şampiyonanın 7. ayağında Porsche 911 GT3 RS '16 araçlar kullanıldı.

İlk pole ve galibiyet Ali Dinç'in!

Katalunya'daki ilk yarış öncesinde gerçekleştirilen sıralamalarda Ali Dinç 1:48,912 ile en hızlı isim olarak pole pozisyonunu kazanırken onun hemen arkasında Aytaç Gördös ve Özcan Yılmaz yer aldı.

Yarışın başlamasıyla Ali Dinç yerini korudu, startla birlikte Batuhan Bilgin rakiplerinin kötü startıyla birlikte 2. sıraya yükselirken Serkan Çetin ilk virajı 3. sırada geçti. Ayrıca pilotlar ilk turu da bu şekilde noktaladılar.

Mücadelenin devamındaysa yarışta bir noktada 7. sıraya kadar gerileyen Özcan Yılmaz, harika bir yükseliş gerçekleştirerek 3. sırayı geri almayı başardı. Pilotların neredeyse her birinin farklı pit stop hamlesi denediği günde lastik seçimi ve benzin yükü de en belirleyici faktörler arasındaydı.

İlk yarışın son bölümüne lider giren Ali Dinç ve 2. sıradaki Batuhan Bilgin yarışı rahat şekilde bu konumda bitirmeyi başardılar. Ancak son tura kadar podyumun son basamağı için Aytaç ve Özcan kıran kırana çekişme içerisine girdiler. Aynı zamanda şampiyonada da rakip olan bu ikili arasındaki mücadeleyi kazanan isim Özcan Yılmaz oldu ve ilk yarışta podyumu tamamlayan sürücü oldu.

2. yarışta zafer lidere gitti!

Hareketli start şeklinde ve ters grid olarak başlayan ikinci yarışa ise, ilk yarışta sonuncu olan Serkan Temizel ilk sıradan başladı. İlk turu bu şekilde tamamlayan Temizel'in arkasındaysa Turan Sezgin'i geride bırakıp 2. sıraya yükselen Huzeyfe Çelik ilk tur içerisinde lidere yaklaşmış oldu.

Yarışın devamındaysa yine pilotlar çeşitli pit stop hamleleri denediler. Genellikle 2 pit tercihi yapıldı ve liderlik pek çok kez el değiştirdi. Pistin yapısından dolayı pist üzerinde her ne kadar fazla geçiş olmasa bile, pit hamleleriyle birlikte mücadelede farklı isimleri liderlikte görmüş olduk.

İlk yarışı önde bitiren pilotların arkadan başlamasıyla beraber orta grup yarışın başında çok hareketli durumdaydı. Ancak favoriler Özcan Yılmaz, Ali Dinç, Aytaç Gördös ve Batuhan Bilgin'in vites arttırması ile beraber ön tarafta sular kaynamaya başladı. Yarışın son bölümünde şampiyona lideri Özcan Yılmaz 1. sırayı almayı başardı. Mücadelenin sonuna kadar hata yapmayan Yılmaz, yarışı aynı konumda bitirmeyi başardı. Batuhan Bilgin 2. olurken, Huzeyfe Çelik yarışı 3. sırada noktaladı.

tr.motorsport.com


26/08/2020, 18:06

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  eSpor iRacing Dünya Şampiyonası: Ayhancan Interlagos'ta ilk beşte sadmin 0 518 10/03/2022, 15:34
Son Mesaj: sadmin
  eSpor iRacing Dünya Şampiyonası'nda 2. yarış hafta sonu tamamlandı sadmin 0 536 21/02/2022, 12:38
Son Mesaj: sadmin
  eSpor Ayhancan'dan iRacing Dünya Şampiyonası'na harika başlangıç! sadmin 0 528 06/02/2022, 15:08
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler:
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1