Çekici sürücüsünün Nissan GT-R ile keyif çattığını ortaya çıkartıyor
Görüntüler adamın ara sokaklarda 120 km / sa hıza kadar çıktığını gösteriyor.
Teslim aldığı Nissan GT-R’ı bayiye götürmek yerine gezintiye çıkan adam araç kamerasına yakalandı.
GT-R, Teksaslı Brian Montgomery’e ait. Otomobilinin transmisyon ışığı yanınca bir Nissan bayisini arayarak çekici ayarladı. Ancak çekicinin sürücüsü direk bayiye gitmek yerine aracı evine götürdü, otomobili çekiciden indirip gezintiye çıktı.
Bir motosiklet kazasında sakatlanan engelli Montogomery aracının içinde bulunan güneş gözlüklerinin ve GoPro şarjının yok olduğunu ve araç kamerasının fişinin çıkarıldığını fark etti. Görüntülere bakan araç sahibi, çekici sürücüsünün ara yollarda 120 km / sa hızla dolaştığını hatta arkadaşlarına da otomobili kullandırdığını gördü.
GTRLife forumuna yazan Montgomery gördüklerini şöyle anlattı: “Adam otomobilimi alıp evine götürüyor, aracı çekiciden indiriyor, arkadaşlarını arıyor ve gezintiye çıkıyorlar. Bu arada araç kamerası her şeyi kaydediyor. Sonra sabah 2’de çekici sürücüsü araç kamerasını fark ediyor ve fişini çekiyor. Bu yüzden o saatten sonra otomobilimle ne yaptığı konusunda hiçbir fikrim yok.”
Montgomery görüntüleri Facebook’a yükledi.
Otomobil ertesi sabah bayiye ulaştı ve Montgomery’e de birkaç gün sonra teslim edildi.
Pearland ve Houstan polisine suç duyurusunda bulunuldu.
ABC13 Eyewitness News’e konuşan Montgomery “Beni bugün çekici şirketi özür dilemek için aradı. Videoları kaldırmamı istediler. Suçlamalardan vazgeçmemi istediler ve servis masraflarını karşılama teklifinde bulundular.” dedi.
ABC13 çekici şirketi Royal Towing’e ulaştı. Şirket, çekicinin sürücüsünün aslında şirket için çalışmadığını; sözleşmeli çalışan olduğunu bu yüzden olayla ilgili sorumluluk kabul etmediklerini ifade etti.
Pearland Polisi, sürücünün kimliğini ortaya çıkardıklarında davanın Brazoria İlçe Bölge Savcısı’na aktarılacağını belirtti.