play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 408
#33 Max Verstappen
Sıra 2| Puanı 396
#81 Oscar Piastri
Sıra 3| Puanı 392
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 309
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 230
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 152
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 150
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 73
#55 Carlos Sainz
Sıra 9| Puanı 64
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 51
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 11| Puanı 49
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 48
#87 Oliver Bearman
Sıra 13| Puanı 41
#30 Liam Lawson
Sıra 14| Puanı 38
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 15| Puanı 33
#31 Esteban Ocon
Sıra 16| Puanı 32
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 32
#10 Pierre Gasly
Sıra 18| Puanı 22
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 19
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:800, Galibiyet:14
Mercedes | Sıra: 2
Puan:459, Galibiyet:2
Red Bull | Sıra: 3
Puan:426, Galibiyet:7
Ferrari | Sıra: 4
Puan:382, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:137, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:92, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:80, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:73, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:68, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:22, Galibiyet:0
Formula1 Abu Dhabi GP 7 Aralık 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 79
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Button, kadınların güçlendirilmesini hedefleyen bir turnuvaya katılacak
12-10-2025, 19:53
sadmin
Patron
KONU:
205,270
MESAJ:
563,015
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Motor Sporları
2025 Türkiye Pist Şampi...
MotoGP
KTM, MotoGP’de Uydu Tak...
Formula 1 Haberleri
Piastri Hakkında F1 Şam...
MotoGP
Toprak Razgatlıoğlu, Mo...
Formula 1 Haberleri
Hamilton’dan Verstappen...

Yorum: #1
Button, kadınların güçlendirilmesini hedefleyen bir turnuvaya katılacak

[Resim: 57458.04aabae5.f1tr.com]

2009 Formula 1 dünya şampiyonu Jenson Button, Kadınların Güçlenmesi adına Anaheim'da düzenlenen Hyrox etkinliğine katılacak.

Jenson Button, Kadınların Güçlendirilmesi için para toplamak adına Hyrox fitness yarışına katılacağını sosyal medya hesabında duyurdu.

Halihazırda Jota Cadillac ile Dünya Dayanıklılık Şampiyonası'nda (WEC) yarışan Button, 2025 sezonu sonunda seriye veda edeceğini açıklamıştı. İngiliz pilot, tam zamanlı yarış kariyerinin sonuna gelirken kendini yeni bir mücadele için hazırlıyor.

2009 Formula 1 dünya şampiyonu, Hyrox fitness turnuvasının Anaheim ayağının çiftler kategorisinde yarışacak. İngiliz pilotun destekçileri tarafından yapılacak bağışlar, Button'a ulaşacak ve ona bu projesinde katkı sağlayacak.

Button, Kadınların Güçlendirilmesi için rol alacağı bu etkinlikte hangi aktivitelere katılacağını şu şekilde açıkladı: "Profesyonel yarış kariyerimin sonlarına yaklaşırken sanırım yeni bir meydan okumaya ihtiyacım vardı."

"Bu yüzden de Hyrox yapmaya karar verdim. Bilmeyenler için Hyrox, sekiz birer kilometrelik koşudan oluşuyor ve her koşuyu da bir egzersiz takip ediyor.

"Bu egzersiz, kürek çekme, kayak yapma, kızak itme veya kızak çekme olabilir. Şu an hepsini sayıyorum. Çiftçi yürüyüşü (Farmer's carry), duvar topu egzersizi (wall balls). Bunlar oldukça yoğun hareketler. Ama buna ihtiyacım olduğunu hissettim."

F1 dünya şampiyonu, bu mücadelesinde tek başına olmayacak. Button, çiftler kategorisinde kendisine bir arkadaşının eşlik edeceğini paylaştı.

Button, "Bunu, Nano adında bir arkadaşımla çift olarak yapıyorum. O, eski profesyonel bir futbolcu. Yani antrenman hakkında biraz bilgisi var. Muhtemelen benden biraz daha fazla." dedi.

İngiliz pilotun yarışmaya hazırlanabilmesi için önünde kısıtlı bir zaman dilimi var. Kendisini bekleyen bu zorlu sürece rağmen Button, mücadeleyi heyecanla beklediğine değindi.

Button, "Tek sorun şu ki, Anaheim'ı evime oldukça yakın olduğu için seçtim ve geriye de sadece Pro Kategori kalmıştı. Aslında bu, tamamen amatör birinin F1 arabasına binip en iyilere karşı yarışmasına benziyor. Bu yüzden kolay olmayacak, hatta oldukça utanç verici olabilir."

"Antrenman yapmak için iki ayımız var. Bu iki ay boyunca katlanacağımız acıyı ise dört gözle bekliyorum. Mücadele ederek sahaya çıkacağız. Bunu dört gözle bekliyorum."

"Gerçekten çok iyi bir hayır kurumu olan Women's Empowerment (Kadınların Güçlendirilmesi) için bunu yapıyoruz. Nano da ben de kız babalarıyız. Kızlarımızın hayatta her fırsata sahip olmalarını, her fırsatın onlara verilmesini ve kadınlarla çocuklar için daha iyi bir dünyada yaşamalarını sağlamak istiyoruz."

"Eğer bağışta bulunmak isterseniz, yapılan her bir bağışın aynısını ben de yapacağım. Ayrıca, tüm antrenmanlarımızı hikayemde paylaşacağım. Şimdiden terli JB fotoğraflarını dört gözle bekleyin." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
12/10/2025, 19:53

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Button: "Zor bir sezona rağmen Hamilton, her zaman duruşunu korudu" sadmin 0 121 27/11/2025, 0:47
Son Mesaj: sadmin
  Button'a göre Piastri'nin şampiyonluk umutları tükendi sadmin 0 64 23/11/2025, 22:47
Son Mesaj: sadmin
  Button, Emeklilik Kararını Açıklamasının Zamanlamasını İlk Kez Paylaştı sadmin 0 75 21/11/2025, 21:27
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1