McLaren CEO'su Zak Brown, Austin'de zor geçen hafta sonunu değerlendirirken, Oscar Piastri'nin araçta hiç rahat hissetmediğini söyledi.
McLaren Racing CEO'su Zak Brown'a göre Oscar Piastri, hafta sonu boyunca araçta hiç rahat edemedi ve özgüven eksikliği yaşadı.
Sky Sports Almanya'ya konuşan Brown, "Bu hafta sonunun bitmesine sevindim ama yine de iyi bir sonuç elde ettik."
"Lando'nun temposu bence Max'e çok yakındı, ama Ferrari'nin yumuşak lastik stratejisiyle Leclerc 1. viraja iyi çıktı. Onu geçmek biraz zaman aldı."
"Oscar ise tüm hafta sonu biraz zorlandı. Hafta sonu boyunca aracın altında istediği hissi hiç bulamadı. Araçla tam olarak bütünleşemedi, bu yüzden biraz eksik kaldı."
"Yani onun için harika bir hafta sonu olmadı ama sonuç kötü sayılmaz." dedi.
Brown, Verstappen'in performansına da değindi: "Max her zamanki gibi çok hızlıydı, onu tebrik ederim."
"Bu spor inanılmaz derecede rekabetçi. Takımlar asla yerinde saymıyor; Red Bull son dönemde çok iyi gelişim gösterdi."
"Max müthiş bir pilot ve şimdi büyük bir ivme yakaladılar. Bizim de o ivmeyi kırmamız gerekiyor."
"Yapmamız gereken şey, şu an yaptıklarımızı sürdürmek. Bugün çok hızlı bir aracımız vardı, hatta yarışı kazanabilirdik. Şampiyona bitmedi — her şey hâlâ çok yakın."
tr.motorsport.com