play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 82
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bagnaia: "2027'de nerede yarışacağıma karar verdim"
23-02-2026, 09:25
sadmin
Patron
KONU:
208,715
MESAJ:
566,577
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Gasly: "Üzerinde çalışm...
Formula 1 Haberleri
Ferrari’nin Arka Kanadı...
Formula 1 Haberleri
Williams, F1 2026 Sezon...
Formula 1 Haberleri
Ferrari Neden Kendi Pil...
Formula 1 Haberleri
Formula Live Pulse: Det...

Yorum: #1
Bagnaia: "2027'de nerede yarışacağıma karar verdim"

[Resim: 65846.ce2dc2af.f1tr.com]

Ducati'nin fabrika takımından gönderilmesi beklenen Francesco Bagnaia, MotoGP'de gelecek sezon nerede yarışacağına karar verdiğini söyledi.

Francesco Bagnaia'nın geleceği, Motorsport.com'un Ducati'nin 2027'de Pedro Acosta ile Marc Marquez'i fabrika kadrosunda bir araya getireceğini duyurmasından bu yana yakından takip ediliyordu.

Böyle bir hamle, iki kez dünya şampiyonu olan Bagnaia'nın fabrika koltuğunu kaybetmesi anlamına geliyor.

Bu ayki Sepang International Circuit testinde Bagnaia, VR46 Racing Team gibi bir uydu takıma gitmek istemediğini açıkça dile getirmiş ve Borgo Panigale markasıyla uzun ve başarılı birlikteliğinin 2026 sonunda biteceğinin sinyalini vermişti.

Zorlu geçen 2025 sezonuna rağmen Bagnaia'nın, kadrolarını MotoGP'nin yeni dönemine hazırlamak isteyen Aprilia ve Yamaha'dan teklifler aldığı bildirildi.

Sepang testinin hemen ardından İtalyan sürücünün Yamaha ile neredeyse anlaşmaya vardığı, bu kapsamda Fabio Quartararo'nun Honda'ya geçmesinin beklendiği öne sürülmüştü.

Ancak Japon üreticinin sezon öncesinde yeni V4 projesinde zorlanması sonrası Bagnaia'nın rotasını Aprilia'ya çevirdiği düşünülüyor. İtalyan üreticinin, Jorge Martin'in Yamaha'ya geçeceğine dair haberlerin ardından mali açıdan esnek hale geldiği ifade ediliyor.

Cumartesi günü Buriram testinde geleceğiyle ilgili söylentiler sorulan Bagnaia şöyle konuştu: "Tamamen teste ve ilk yarışa odaklanmış durumdayım."

"Birkaç gün içinde tüm takımların açıklamaları gelecek. Nasıl sonuçlanacağını göreceğiz. Benimkini bekleyin."

2026 planını kesinleştirip kesinleştirmediği sorulduğunda ise kısa bir yanıt verdi: "Evet, kararımı verdim."

Bagnaia'nın Aprilia'ya katılması halinde takımda, VR46 Akademisi mezunu Marco Bezzecchi ile tamamen İtalyan bir sürücü kadrosu oluşacak.

Bezzecchi, 2024'te VR46'daki moral bozucu sezonun ardından geçen yıl Aprilia'ya katılmış, Noale merkezli ekibe geçişiyle yarış kazanan formunu yeniden yakalamış ve sezonu şampiyona üçüncüsü olarak tamamlamıştı.

Olası Bagnaia transferi sorulduğunda Bezzecchi rahat bir tavır sergiledi: "Yanıma kimi koyarsanız koyun, pek umurumda değil."

"Massimo’nun bana gelip bu tür konularda fikir soracağını sanmıyorum. Bu konularda konuşması gereken kişi ben değilim. Takım için en doğru kararı bulmalarını umuyorum. Ben sadece kendime ve sürüşüme odaklanıyorum."

[Resim: 65847.b56d2aec.f1tr.com]

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
3 saat önce

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Bagnaia: “2026 Ducati’nin DNA’sı Farklı, Sürüş Tarzıma Daha Uygun” sadmin 0 69 4 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Pecco Bagnaia’dan 2027 MotoGP Geleceğiyle İlgili Açıklama: “Kararımı Verdım” sadmin 0 171 Dün, 1:36
Son Mesaj: sadmin
  Test 2026 MotoGP Buriram Testi 1. Gün 1. Seans: Bagnaia Zirvede, Toprak Razgatlıoğlu alışmaya devam ediyor sadmin 0 116 21/02/2026, 13:36
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 5 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1