play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 279
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Steiner, Bahreyn'deki performanslarına şaşırmamış
12-04-2021, 17:41
sadmin
Patron
KONU:
208,532
MESAJ:
566,392
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Gary Anderson, Mercedes...
Formula 1 Haberleri
FIA, Pilotların Tepkile...
Formula 1 Haberleri
FIA, Mercedes’in F1 mot...
Formula 1 Haberleri
2026 F1 Araçlarında Kul...
Formula 1 Haberleri
F1 Takımları, Tartışmal...

Yorum: #1
Steiner, Bahreyn'deki performanslarına şaşırmamış

[Resim: 47457.8d93eac5.f1tr.com]

Haas takım patronu Gunther Steiner, Bahreyn'de geride kalmalarına şaşırmadığını, çünkü en başından beri buna hazır olduklarını söyledi.

Haas, 2021 aracının gelişimini ilk yarış itibariyle durdurdu ve artık 2022 projesi üzerinde çalışmalar yapıyor. Amerikalı ekip, bu yılki son güncellemelerini Imola'ya getirecek ve sonrasında, son yarışa kadar mevcut araçla yarışacak.

Bunun temel sebebi, takımın geçen yıl yaşadığı maddi sıkıntılar ve 2022'de kuralların büyük oranda değişecek olması. Takımların 2022 araçlarının üzerinde çalışması, şu noktada büyük önem taşıyor. Çünkü yaşanabilecek herhangi bir zaman kaybı, geçmişteki kural değişikliklerinde de görüldüğü üzere uzun süre telafi edilemeyebilir.

Tüm bunlar ışığında Haas, Bahreyn'deki yarışta hafta sonunun en kötü takımıydı ve Mick Schumacher sonuncu oldu.

Imola yarışı öncesi konuşan takım patronu Steiner, "Takım çalışması ve aracın hızı anlamında konuşursak, Bahreyn'de bizi neyin beklediğini biliyorduk. Haliyle en azından sonuçlar açısından yüksek beklentilerimiz yoktu. Bence her iki sürücü de Bahreyn'deki hafta sonunda iyi bir iş çıkardı."

"Bildiğiniz gibi yarışta Nikita bir spin attı ve araca hasar verdi. Mick de spin attı. Ancak ilk hafta sonu öğrenmeye ayrılmıştı ve bu, aynı şekilde devam edecek. Sürücülerimiz mümkün olduğunca çok tur atmalılar. O zaman her şey daha iyi olacak. Yavaş yavaş ivme kazanmalı, mesafe tamamlamalı ve öğrenmeye devam etmeliyiz. Şu anda görevimiz tam olarak bu." dedi.

Imola hakkında da konuşan Steiner, "Beş ay önce buradaydık ve bu, temelde en uygun ayarları bulmak için faydalı bir şey. Araçlar çok fazla değişmemiş olsa da, aerodinamik kurallarda değişiklik oldu. Yani beş ay öncesine göre aynı değil. Ancak piste geri dönmek güzel. Öğrendiğiniz şeylerin işe yarayıp yaramadığını burada anlarsınız. Ne kadar çok deneyiminiz ve bilginiz varsa, o kadar iyi olur. Yine de evet, bu hem takıma hem de sürücülerimize yardım edecek." dedi.

Güç dengesi sorulduğunda Steiner, "Çok kısa bir cevap vereceğim: Her şey tam olarak test sonuçlarının ardından tahmin edildiği gibi. Bu sezon galibiyet mücadelesinin Red Bull Racing ve Mercedes arasında geçtiğini göreceğiz." dedi.

&&&



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
12/04/2021, 17:41

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  2026 F1 Bahreyn Testleri 2. Hafta 2. Sabah: Norris Zirvede, Hamilton ve Ferrari Sorunlarla Boğuştu sadmin 0 109 Dün, 21:35
Son Mesaj: sadmin
  F1 2026 Bahreyn Testleri: Finalin İkinci Gününün İlk Yarısında Neler Yaşandı? sadmin 0 81 Dün, 21:34
Son Mesaj: sadmin
  Ferrari, Bahreyn’de Hamilton’ın Aracında Erken Sorunlarla Karşılaştı sadmin 0 95 Dün, 21:34
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1