play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 168
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sainz: "McLaren, Brezilya'da önümüzde olacak gibi görünüyor"
12-11-2021, 01:26
sadmin
Patron
KONU:
208,642
MESAJ:
566,503
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
MotoGP
2026 MotoGP Buriram Tes...
Formula 1 Haberleri
Vasseur: "Yeni arka kan...
Motor Sporları
2026 WSSP Phillip Islan...
Formula 1 Haberleri
Mekies: “Bu sezon zorlu...
Formula 1 Haberleri
Honda, performansından ...

Yorum: #1
Sainz: "McLaren, Brezilya'da önümüzde olacak gibi görünüyor"

[Resim: 41718.3a662d54.f1tr.com]

Ferrari pilotu Carlos Sainz, şu anda her ne kadar şampiyona üçüncüsü olsalar da, McLaren'la aralarındaki yakın savaşın son yarışa kadar devam edeceğini belirtti. Sainz, simülasyon verilerine bakıldığında, McLaren'ın Brezilya'da önlerinde olmasını beklediklerini belirtti.

Ferrari, son yarışlardaki pozitif ivmesini Meksika'da devam ettirip, yarışta iki araçla birden ilk altıya girmesinin ardından şampiyonada McLaren'ın önüne geçti.

Brezilya GP öncesi konuşan Sainz, iki takım arasındaki yakın savaşın son yarışa kadar devam edeceğini belirtti.

Sainz şöyle dedi: "Mücadelenin nasıl gelişeceğini göreceğiz. Kovalayandan, kovalanan takıma nasıl geçeceğimizi görmemiz lazım. Bence bu, mücadele için çok önemli bir dönüm noktası. Şimdi öndeyiz ve McLaren'ın neler yaptığına bakıyoruz."

"Onları her zaman yakalamaya çalışıyorduk ve tüm sezon boyunca çok güçlüydüler. Şimdi son birkaç hafta sonunda yakaladığımız bu ivmeyi nasıl koruyabileceğimizi ve sezonun son yarışına nasıl taşıyabileceğimizi görmemiz lazım."

"Mücadele her zaman çok yakın, her hafta sonu gerçekten çok yakın geçiyor, Meksika'da bile onları sıralama turlarında pek fazla geçemedik. Daniel'i 0.002 saniye ile geçtim. İlk virajda bizden öndeydi. Muhtemelen yarışı da önde bitirecekti. Sanırım Austin'de de fark 0.1 saniyeydi. O kadar yakın ki, sonuna kadar büyük bir savaş olacağına eminim."

Sainz, hafta sonu öncesinde yaptıkları simülasyonlar baz alındığında, McLaren'ın Interlagos'ta Ferrari'nin önünde olacağını belirtti.

"Elimizdeki veriler böyle gösteriyor. Simülasyonlarımız ve simülatörden gelen verilerimiz var. Pist özellikleri ve tüm bu şeylerle beraber, onları burada 0.050 saniye gibi bir farkla önümüzde görüyoruz, fakat bu çok fazla bir şey değil."

"Bu civarda bir fark var. Fakat kesinlikle çok yakın olacak ve bu da mücadeleyi daha heyecanlı hale getirecek. Ayrıca 2019'da AlphaTauri ile podyuma çıkan Gasly de mücadelede olacak."

Sainz, 2019'da McLaren'la ilk F1 podyumunu burada almıştı.

İspanyol sürücü bu konuda da şöyle dedi: "Bu harikaydı. Buraya son gelişimiz iki yıl önceydi ve sanki asırlar önceymiş gibi geliyor. Fakat sadece iki yıl önceydi. Bu, McLaren'ın yedi ya da sekiz yıl sonraki ilk podyumuydu. Keyifliydi." dedi.

[Resim: 41719.f6b4e6d6.f1tr.com]

&&&



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
12/11/2021, 1:26

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Norris: “McLaren, 2026 F1 aracında, geçen seneki yarış hızına sahip değil” sadmin 0 108 Dün, 17:38
Son Mesaj: sadmin
  2026 F1 Bahreyn testleri 2. Gün: Antonelli lider, Mercedes ve McLaren 1:32 altına düştüler sadmin 0 86 Dün, 17:33
Son Mesaj: sadmin
  Sainz: “Barselona’daki zamanı telafi ettik ama geliştirmemiz gereken çok alan var” sadmin 0 103 Dün, 16:44
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1