play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 96
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sainz: "Hedefimiz yıl sonuna kadar her yarışta McLaren'dan önde olmak"
05-11-2021, 17:50
sadmin
Patron
KONU:
195,046
MESAJ:
551,640
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Hamilton, Ferrari’ye İt...
Formula 1 Haberleri
Norris, Verstappen’le m...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
14 Şubat: F1 Tarihinde ...
WRC
2025 WRC İsveç Rallisi:...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
McLaren 2025 F1 aracı M...

Yorum: #1
Sainz: "Hedefimiz yıl sonuna kadar her yarışta McLaren'dan önde olmak"

[Resim: 41188.b27436f0.f1tr.com]

Ferrari pilotu Carlos Sainz, hedeflerinin yıl sonuna kadar her yarışta McLaren'dan önde olmak olduğunu ve yeni hibrit sistemlerinin kendilerine bu fırsatı sağlayacağını söyledi.

Ferrari, Sochi'ye yeni bir hibrit ünitesi getirdi ve bu yeni ünitenin odak noktasının çoğu, sıralama turlarınaydı ve bu, takıma fazladan 0.1 veya 0.2 saniye kazandırdı.

Carlos Sainz bu güncellemelerin yarışa katkısı olup olmadığı hakkında, "Belki biraz."

"Çok fazla detaya girmeden, bataryada daha fazla kapasite varsa, mücadelelerde de daha fazla kapasiten oluyor diyebilirim. Yarışırken, bataryayı daha fazla kullanabiliyorsun. Tahliye kapağını açtığımızda, sahip olduğumuz ekstra gücü ihtiyaç duyduğumuz yerlere konumlandırmak için, hibrit sistemi kullanıyoruz. Yani her şey biraz fark yaratıyor. ” dedi.

Carlos Sainz bu yıl, Sebastian Vettel'in takımdan ayrılmasının ardından McLaren'dan Ferrari'ye katıldı ve burada Charles Leclerc'in yeni takım arkadaşı oldu.

Carlos, Ferrari ile yarışmanın, Ferrari'ye karşı yarışmakla arasındaki farkları hakkında, "Geçen yıl iyi bir deneyim yaşadım. Çünkü Charles ve Seb sıralamaların çoğunda bizden öndeydi ve 2020'de birçok kez onları geçme şansım oldu. Onlar hızlarını korumakta sıkıntı yaşarken biz arkadan geliyorduk."

"Bu yıl kaydettiğimiz ilerlemenin büyük olduğunu görebiliyorum, F1 açısından büyük. Bu yüzden fabrikadaki herkes iyi iş çıkardı. Hâlâ eksiklerimiz var, motorlar konusunda hâlâ bir örnek değiliz. Ferrari her konuda örnek olmak istiyor ve biz de takım olarak gelişmeye çalışıyoruz. Gelecek yıl bir sonraki adıma geçmek istiyoruz." dedi.

[Resim: 41189.85899421.f1tr.com]

Takım arkadaşı Chares Leclerc, yüksek yere basma güçlü paketlerinin, bu sezon genellikle iyi çalıştığını söylemişti.

Sainz, paketlerinin Meksika'da nasıl çalışacağı hakkında, "Bence hiç kimse araçları geliştirmeseydi, Meksika'da kendimizi mücadelenin arasında için çok iyi bir fırsatımız olurdu. Fakat bence Monako'dan beri hem Red Bull hem de Mercedes araçlarını çok geliştirdi."

"Bir dünya şampiyonluğu savaşındalar ve gelişmelerle birlikte bizimle aralarında biraz fark açtıklarını görüyoruz. Araç için, az önce bahsettiğim hibrit sistem dışında herhangi bir geliştirme yapmadık. Bu yüzden yılın başında gördüğümüz kadarıyla, evet bize uyması gereken bir pist. Ancak bir yandan da hayır, çünkü iyi takımlar bu dünya şampiyonluğu mücadelesinde çok gelişti, biz ise hibrit sistemimize ve 2022 projemize odaklandık." dedi.

Takımlar şampiyonasında McLaren, 3.5 puan farkla Ferrari'den önde, üçüncü sırada yer alıyor.

Sainz, "Hedefimiz, yıl sonuna kadar her yarışta McLaren'ın önüne geçmek."

"Hâlâ önde olacağımız yarışlar olduğuna inanıyorum. Monza'da ve Soçi'de bizden çok daha hızlı olduklarını unutamayız. Pistlere bağlı. Açıkça görülüyor ki yeni hibrit sistem bize onlarla yarışmak için daha iyi bir fırsat sağladı. Ancak yine de piste bağlı olacağını düşünüyorum." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
05/11/2021, 17:50

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  McLaren, 2025 F1 aracında agresif ve temel değişiklikler yaptı sadmin 0 17 25 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  2025 McLaren F1 aracı MCL39, kamuflajlı bir şekilde ortaya çıktı sadmin 1 63 Dün, 18:01
Son Mesaj: ramin222
  McLaren, 2025 F1 aracını tanıtan ilk takım oldu! sadmin 0 45 13/02/2025, 23:30
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1