play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 216
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 201
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 155
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 146
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 119
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 91
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 63
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 42
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 23
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 10| Puanı 22
#6 Isack Hadjar
Sıra 11| Puanı 21
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 13| Puanı 14
#55 Carlos Sainz
Sıra 14| Puanı 13
#30 Liam Lawson
Sıra 15| Puanı 12
#10 Pierre Gasly
Sıra 16| Puanı 11
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 10
#87 Oliver Bearman
Sıra 18| Puanı 6
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 4
#7 Jack Doohan
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:417, Galibiyet:8
Ferrari | Sıra: 2
Puan:210, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:209, Galibiyet:1
Red Bull | Sıra: 4
Puan:162, Galibiyet:2
Williams | Sıra: 5
Puan:55, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:36, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:29, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 8
Puan:28, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:26, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:11, Galibiyet:0
Formula1 İngiltere GP 6 Temmuz 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 119
DeÄŸerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russell: "Zaferler ve şampiyonluklar için yarışmaya hazırım"
12-07-2021, 22:23
sadmin
Patron
KONU:
200,140
MESAJ:
557,424
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Motor Sporları
TOSFED Next Talent Proj...
Motor Sporları
Ankara’da Türkvatan ve ...
Motor Sporları
Kapı Kapıya Mücadelede ...
Motor Sporları
https://www.tosfed.org....
Motor Sporları
Borusan Otomotiv Motors...

Yorum: #1
Russell: "Zaferler ve şampiyonluklar için yarışmaya hazırım"

[Resim: 33829.06d9d574.f1tr.com]

Williams pilotu ve Mercedes'in genç yeteneği George Russell, hem zaferler hem de şampiyonluklar için savaşmaya hazır olduğunu dile getirdi.

Son haftalarda Mercedes'in genç yeteneği George Russell'ın yeni sezonda Valtteri Bottas'ın yerini alacağına dair söylentiler dolaşıyor.

İddiaya göre resmi açıklama Silverstone GP hafta sonunda yapılacak ve Mercedes gelecek yıl Lewis Hamilton - Russell kadrosuyla yarışacak.

Mercedes'te yarışma ihtimali hakkında konuşan Russell, The Silverstone Podcast'te şöyle dedi: “Teorik olarak başta İngilizler olmak üzere bazı taraftarlar için ilginç olurdu. Fakat, henüz varsayımlar hakkında konuşmak istemiyorum."

"Zaferler ve şampiyonluklar için savaşmak istiyorum ve buna hazırım. Üç yıldır griddeki son sıralardan uzaklaşmaya, her şeyimi vermeye ve takımdan en iyi şekilde faydalanmaya çalışıyorum. Bence Williams ile çok iyi şekilde çalışıyoruz."

"Fakat alt kategorilerdeki deneyimlerimden bildiğim kadarıyla zaferler ve şampiyonluk için mücadele etmenin tamamen farklı bir şey olduğunu biliyorum. Bunun için yaşıyorum. Umarım er ya da geç o gün gelir. Geçen sene, bu konuda biraz fikir edindim fakat düzenli olarak büyük puanlar için savaşmak istiyorum."

"Podyuma çıkma hayaliyle motive oluyorum. Williams'ın ilerlemesi için her şeyi yapıyorum ve daha iyi performans göstermeye çalışıyorum. Hayatımı Formula 1'e girmeye adadım ve burada yer alma sebebim son sıralar için mücadele etmek değil. Zaferler için savaşmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum fakat yakın gelecekte hangi takımda olursam olayım böyle bir şansım olmasını umuyorum." dedi.

Russell, geleceği için doğru kararı vermenin zor olduğunu ekliyor.

"Şimdi doğru kararlar vermek imkansız. Lewis, 2012'de McLaren'dan Mercedes'e geçtiğinde herkes onun deli olduğunu düşündü. Fakat üç yıl sonra McLaren geriledi ve Mercedes ise her yarışı kazandı. Sonuç olarak Hamilton o zamanlar doğru kararı verdi. O noktada durumun böyle olacağını biliyor muydu? Yani eğer bildiğini söyleseydi bile inanmazdım. Kimse Mercedes'in bu denli baskın olmasını ve McLaren'ın bu kadar çok sorun yaşamasını beklemiyordu. Sonuç olarak seneye hangi takımda olursam olayım, umarım rekabetçi bir araca sahip oluruz."

"Şu anda kendimi tamamen Williams'a adadım ve iyi bir ilerleme kaydettiğimizi düşünüyorum. Her şey yolunda gidiyor: Jost Capito takım patronluğunu devraldı ve yeni sahipler epey yatırım yapıyorlar."

"Williams'ın doğru yolda olduğuna ve yakın gelecekte yeniden harika sonuçlar elde etmeye başlayacağına inanıyorum. Bunun gelecek yıl mı yoksa 3-5 yıl içinde mi olacağını bilmiyorum."

[Resim: 33830.b5b4a2f2.f1tr.com]

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» ✔ F1tr. com İmza ® ««««««««««««
12/07/2021, 22:23

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Russell: "Mercedes'te devam etmek istiyorum" sadmin 0 14 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Leclerc: "Umarım bu hafta sonu galibiyet için bir ÅŸansımız olur" sadmin 0 13 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Russell, Sir Stirling Moss'un 1955 Britanya GP'sini kazandığı Mercedes W196'yı sürdü sadmin 0 16 7 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler:
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1