play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 408
#33 Max Verstappen
Sıra 2| Puanı 396
#81 Oscar Piastri
Sıra 3| Puanı 392
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 309
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 230
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 152
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 150
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 73
#55 Carlos Sainz
Sıra 9| Puanı 64
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 51
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 11| Puanı 49
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 48
#87 Oliver Bearman
Sıra 13| Puanı 41
#30 Liam Lawson
Sıra 14| Puanı 38
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 15| Puanı 33
#31 Esteban Ocon
Sıra 16| Puanı 32
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 32
#10 Pierre Gasly
Sıra 18| Puanı 22
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 19
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:800, Galibiyet:14
Mercedes | Sıra: 2
Puan:459, Galibiyet:2
Red Bull | Sıra: 3
Puan:426, Galibiyet:7
Ferrari | Sıra: 4
Puan:382, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:137, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:92, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:80, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:73, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:68, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:22, Galibiyet:0
Formula1 Abu Dhabi GP 7 Aralık 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 683
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Russell: "Bugünün en hızlısı olmam, yarın da en hızlı olacağım anlamına gelmiyor"
05-12-2020, 00:39
sadmin
Patron
KONU:
205,294
MESAJ:
563,048
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
F1 2025 SON YARIŞ ÖNCES...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Katar GP Yarış Sonrası ...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
F1'de Şampiyonluk Yarış...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Verstappen vs Norris vs...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
VERSTAPPEN FARKI KAPATT...

Yorum: #1
Russell: "Bugünün en hızlısı olmam, yarın da en hızlı olacağım anlamına gelmiyor"

[Resim: 39865.3fa97634.f1tr.com]

COVID-19 testi pozitif çıkan Lewis Hamilton'ın yerini Sakhir GP'sinde dolduracak olan ve ilk iki antrenman seansında ilk sırayı yakalayan George Russell, bugünkü performansının hafta sonunun kalanını belirlemeyeceğini söyledi.

Yaptığı inanılmaz hızlı geçişin ardından pek çok kişi, Russell'ın nasıl bir performans göstereceğini dört gözle beklemekteydi. Ancak İngiliz pilot, Cuma günü yapılan iki antrenman seansında birden ilk sırayı elde etti ve dominant bir performans ortaya koydu.

Russell, pist ve geçirdiği gün hakkında şunları söyledi: "Çok farklı, karmaşık ve en azından pek de kolay olmayan bir pist burası. Sıralamalarda her şey birbirine yakın olacak ve yarışta kan gövdeyi götürecek. Önümüzdeki iki gün çok önemli."

"Dürüst olmak gerekirse takım ile iyi bir gün geçirdik. Sonuçta buradaki en iyi takımla çalışıyorum ve aracın içerisinde olduğum her turda çok fazla çalışıyorum. Tur zamanlarının an itibariyle biraz yanıltıcı olduğuna inanıyorum ve gerçek tempoyu göstermediklerini düşünüyorum."

"İkinci seansın iyi geçmediğini düşünüyorum. Özellikle fazla benzin yükü ile attığımız turlarda zorlandım ve bu, Pazar günü bizim için önemli olacak."

"Araçta rahat hissetmem için daha çok çalışmamız lazım, ayarlara alışmam lazım, biraz daha geliştirmemiz lazım, çünkü yarının tamamen farklı bir hikaye karşımıza sunacağına inanıyorum."

185'lik boyuyla Russell, W11'e sığmakta oldukça zorlanmıştı - hatta 1 numara küçük ayakkabı giyeceğini söyleyen Russell, antrenmanlarda omuzlarının acıdığını da söylemişti.

Konu hakkındaki soruları yanıtlayan Russell şunları söyledi: "Bu konuda bir şeyler yapabiliriz. Dürüst olmak gerekirse çok yoruldum ve her yerim acıdı. Değişmesi gereken şeylerin üzerinden geçtik."

"Anında değişebilecek bir şey değil, koltuğumun birkaç yerinde değişiklikler yapmamız gerekecek, ancak çocuklarla beraber bunu Pazar gününe kadar halletmemiz gerekecek. Ben de eminim ki her şey gayet güzel olacak."

İngiliz pilot, antrenman turlarında geçirdiği prosedürleri tamamladığını, ancak araçla ilgili öğrenilmesi gereken çok şey olduğunu söyledi.

Russell'ın açıklamaları şu şekilde: "Dürüst olmak gerekirse öğrenilmesi gereken çok fazla şey var ve turlar geçtikçe daha da fazla şey öğreniyorum. Olabildiğince hazır olabilmek için elimden gelenin en iyisini yapıyorum, ancak araca oturacağımı 1-2 gün önce öğrenmem buna tabii ki de yardımcı olmadı."

[Resim: 39866.63b4a0df.f1tr.com][Resim: 39867.043f1c5e.f1tr.com]

"Elimden geleni yapıyorum. İyi bir ilk günü geride bıraktık, ancak yapılması gereken tabii ki de çok fazla şey var."

"Yarış startları normaldi, gelişiyorum. Lewis Hamilton seviyesinde olmadığım kesin, ancak daha iyi bir hale geliyor. Dediğim gibi, bu akşam çok fazla antrenman yaptık, debriyajın parmağıma biraz daha oturması için denemeler yapıyoruz."

"Söylediğim gibi yapmamız gereken çok fazla şey var ve bunu yapabilmemiz için çok kısa bir süremiz var. Bu yüzden sanırım uzun bir gece ile karşı karşıyayız."

Son olarak Russell, Cumartesi günü için hedeflerinin neler olduğu sorusunu yanıtladı. İngiliz pilot, bugünkü sonuçların yarın için bir anlam ifade etmediğini söyledi.

"Dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Bugün en hızlı pilot olmam demek yarın da en hızlı pilot olacağım anlamına gelmiyor. Uzun turlarda Verstappen oldukça hızlıydı, Valtteri ikinci seansın en hızlı pilotuydu ancak turu silindi. Muhtemelen 0.05 saniye falan kazandı, bu yüzden boş depo ile atılan turlarda Valtteri'nin 0.1-0.15 saniye arkasındayımdır."

"Ancak neler olacak göreceğiz, gittikçe gelişiyoruz."

&&&


05/12/2020, 0:39

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Russell: "Harika bir tur değildi ama çok iyiydi" sadmin 0 101 30/11/2025, 1:15
Son Mesaj: sadmin
  Norris, 2025 Katar GP Sıralama Turlarındaki Son Hızlı Turunu Neden İptal Etti? sadmin 0 115 30/11/2025, 0:33
Son Mesaj: sadmin
  Russell: "Katar, sürmesi en eğlenceli pistlerden biri" sadmin 0 39 30/11/2025, 0:01
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1