play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Miami GP 4 Mayıs 2025

[Formula 1 Miami GP 3 Mayıs 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Miami GP 2 Mayıs 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 113
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ricciardo: "Norris bu yıl büyük bir çıkış yaptı"
05-11-2021, 08:05
sadmin
Patron
KONU:
198,710
MESAJ:
555,771
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Eski Alpine Patronu Sza...
Formula 1 Haberleri
Cadillac için gündeme g...
Formula 1 Haberleri
Brundle: “Verstappen, P...
MotoGP
Márquez, Le Mans’ta dör...
Formula 1 Haberleri
Horner’dan Zak Brown’ın...

Yorum: #1
Ricciardo: "Norris bu yıl büyük bir çıkış yaptı"

[Resim: 41161.0a2c51c3.f1tr.com]

Meksika Grand Prix'si öncesi Perşembe günü gerçekleştirilen basın toplantısında Daniel Ricciardo, takım arkadaşı Lando Norris'in sezonunu kendisinin üçüncü sezonuna benzeterek, İngiliz sürücünün büyük bir çıkış yaptığını söyledi.

Daniel Ricciardo, 2021 yılının başında Carlos Sainz'ın yerine geçti ve Lando Norris'in takım arkadaşı olarak McLaren koltuğuna oturdu.

Avustralyalı pilot, Meksika Grand Prix'si öncesi Perşembe günü basın toplantısında takım arkadaşı Norris hakkında konuştu.

Ricciardo, Norris ile ilgili ilk izlenimleri ve şimdiki düşünceleri hakkında, "Bence, benim Formula 1'deki üçüncü sezonuma benziyor."

"Onun da Formula 1'deki üçüncü sezonu ve benimkiyle benzerlikler görüyorum. Özgüven adımını atıyorsunuz diyelim. Bence bununla sürmeye başladığınız zaman araç bile gelişiyor. Bunların hepsi, yeterlilik olunca kendiliğinden akıyor. Bunun sporda biraz zaman geçirdikçe doğal olarak geliştiğini düşünüyorum."

"Evet, hızlı ve yetenekli olduğunu biliyordum. Ancak ne seviyede olduğunu, yanına gidene kadar bilemiyorsunuz. Bilmeseydim bile, her zaman harika olduğunu düşünüyordum. Yani beklentilerim açısından sürpriz olan bir şey yok. Takımda sadece ben değil, herkes, bu sene F1 izleyen herkes Lando'nun bu yıl büyük bir çıkış yaptığını gördü."

"Geçtiğimiz yıl zaten çıkış yakaladığı sonuçlar aldığını biliyorum ama bu onun için bir çıkış sezonu oldu. Yani evet, bu benim üçüncü sezonuma benzettiğim bir şey. Bu çok iyi. Garajlar arasında bir iş ilişkimiz var ve bence bu iyi gidiyor. Sezonun ilk kısmını kabullenmek benim için zordu ama ikinci kısmı iyi gidiyor. İlişkilerimiz ve takımı doğru yönde ilerletmek açısından bence her zaman oldukça güçlü olduk."

"Bence bu önemli. Diyelim ki iki hızlı sürücüye sahipsiniz ve ikisi de takımdan farklı şeyler istiyor. Bazen bunlar anlamsız olabiliyor çünkü nereye gittiklerini bilmiyor olabiliyorlar. Ancak biz %99 oranda aynı gelişmeleri istiyoruz. Bunun, aracın gelişimi ve güncellemeleri için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Yani iyi bir yerdeyiz." dedi.

[Resim: 41162.bbe8c2d7.f1tr.com]

Meksika Grand Prix'si, zorlu üçlü yarıştan ilki olacak ve yüksek rakım nedeniyle hafta sonu bazı sürprizler olabileceği düşünülüyor.

Ricciardo, üçlü yarışların kendilerine etkisi hakkında, "Adına 'gezen sirk' dediğim Formula 1'de, hepimiz yorgunlukla mücadele ediyoruz. Mekanikerler de pistte en uzun saatleri geçiriyorlar ve hafta sonu en uzun zamanı onlar harcıyorlar, yani onlar için çok zorlu oluyor."

"Karşılaştırmak gibi olmasın ama bizim adımıza konuşacak olursam, sürücüler için de farklı zorluklar var. Medya yükümlülükleri ve bununla beraber gelen bir çok şey var. Buna dışarıdan gelen baskılar, incelemeler ya da başka bir şey diyebilirsiniz."

"Ayrıca içeride olan faktörlerde var ve bunlar da bizi biraz yıpratabiliyor. Yani her şey var. Takvim yorucu, spor yoğun ve yarışlar fiziksel olarak zorlayıcı. Bunu yılda 20'den fazla kez yapmak doğal olarak bizi yoracak."

"Bu yüzden de antrenman yapıyoruz ve haftanın her günü et yemiyoruz. Bu, mücadelenin bir parçası. Açıkçası iyi bir hafta sonu geçirmek bunu ödüllendirici hale getiriyor çünkü birçok faktöre değinmiş oluyorsunuz ve onlar da işe yaramış oluyor." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
05/11/2021, 8:05

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Brundle: “Verstappen, Piastri’nin Norris’ten daha etkili olduğunu biliyor” sadmin 0 31 Bugün, 1:47
Son Mesaj: sadmin
  Norris: "Verstappen akıllıca yarışmıyor" sadmin 0 29 Bugün, 1:32
Son Mesaj: sadmin
  Norris: “Gelecekte herkesin hatırladığı biri olmak zorunda değilim” sadmin 0 29 Bugün, 1:21
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1