play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 362
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prema takımı, Schumacher’in F3 şampiyonluğu hakkındaki iddiaları yalanladı
06-04-2021, 22:45
sadmin
Patron
KONU:
208,317
MESAJ:
566,176
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Red Bull soğutmayı moto...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari'de hareketli ön...
Formula 1 Haberleri
Cadillac: "2029 için ke...
Formula 1 Haberleri
Ferrari'nin güçlü yarış...
Formula E
Richard Hammond’un kızı...

Yorum: #1
Prema takımı, Schumacher’in F3 şampiyonluğu hakkındaki iddiaları yalanladı

[Resim: 47163.0decfee3.f1tr.com]

Mick Schumacher'in eski takım patronu, Alman sürücünün 2018’deki Formula 3 Avrupa Şampiyonası zaferi hakkındaki şüpheleri reddetti.

Yedi kez dünya şampiyonu Michael Schumacher'in oğlu Mick Schumacher, F3’teki ikinci yılındayken Prema takımıyla beraber son 16 yarışta 8 galibiyet aldı ve bu da şampiyonluğu kazanmasında belirleyici bir faktör oldu.

O zamanlar, bu şampiyonayı ikinci sırada tamamlayan İngiliz pilot Dan Ticktum, Schumacher'in ilk 14 yarışta en iyi sonucun 2 kez üçüncülük olduğunu ve nasıl bir anda bu ani gelişimi gösterdiğini anlam veremediğini yazdığı bir sosyal medya paylaşımı yapıp silmişti. Bu olay konu hakkında birçok soruya yol açtı.

Bu F3 şampiyonluğunun ardından, Schumacher yine ikinci yılında 2020 Formula 2 birincisi olarak bir şampiyonluğu daha eve götürdü ve şimdi F1'de Haas takımı için yarışıyor. F1 kariyerinin ilk yarışı olan Bahreyn Grand Prix'sinde yarışı 16. sırada tamamladı.

Schumacher'in F3 başarısı için takım patronu Rene Rosin, sürücüsünün nihayetinde bu kadar güçlü bir şekilde şampiyonluğa nasıl yükseldiği konusunda şüpheli bir şey olmadığı konusunda ısrar etti.

Rosin, Motorsport-total.com’a Prema'nın yasal olmayan yollara başvurduğu iddialarına “Bu yorumlar doğru değil."

“Birisi aracın veya motorun yasallığını sorguladıysa, herhangi bir şeye karşı protesto edebilirlerdi. Ama bunu kimse yapmadı.”

Bunun yerine Rosin, Schumacher'in bu ani gelişiminin duruma kendini nasıl adapte ettiğine bağlı olarak gerçekleştiğini söyledi.

Serinin başlangıcına atıfta bulunarak şunları söyledi: "Her zaman ön sıralar için savaşıyordu ama ihtiyaç duyduğu sonuçları asla alamıyordu.” yanıtını verdi.

Ona "Mick, sadece yarışlara odaklan, şampiyonluğu düşünme; şampiyonluğu düşünürsen işin daha da zorlaşır." dedik.

"Şampiyonluğu kazandık çünkü Mick ve takım birlikte harika bir iş çıkardı.”

Rosin, Haas takım Müdürü Guenther Steiner gibi isimlerin Mick Schumacher'in etkileyici iş ahlakı ve bitmeyen öğrenme isteği hakkında söylediklerini doğruladı.

Prema takım patronu Rosin sözlerine şöyle devam etti: "Öz eleştiri, onun güçlü özelliklerinden biri."

"Kibirli ya da her zaman haklı olduğunu düşünen biri değil."

“Çok sıkı çalışan bir insandır. Her şeyi anlayana ve her şeyden en iyi şekilde yararlanana kadar çalışacaktır."

"Ferrari ve Haas'ın tüm desteği ile harika bir sezon geçirecek. Tabii ki, bu bir öğrenme sezonu olacak. Ancak eminim Formula 1'de harika şeyler başaracak.”

&&&



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
06/04/2021, 22:45

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Lawson, Toto Wolff’un Red Bull Hakkındaki Çarpıcı Yorumlarına Gülerek Karşılık Verdi sadmin 0 170 13/02/2026, 0:50
Son Mesaj: sadmin
  Piastri: "Fabrika takımı olmamamız bize büyük bir dezavantaj sağlamıyor" sadmin 0 97 11/02/2026, 14:15
Son Mesaj: sadmin
  Ralf Schumacher, partneri Étienne Bousquet-Cassagne ile nişanlandığını açıkladı sadmin 0 160 11/02/2026, 9:26
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1