play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Emilia Romagna GP 18 Mayıs 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 510
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Motor Sporları Dünya Motokros'un oyunu içi hayran kulübü kurulacak
08-08-2023, 22:05
sadmin
Patron
KONU:
198,735
MESAJ:
555,796
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Briatore, Oakes'in Alpi...
Formula 1 Haberleri
Red Bull, McLaren'ın fr...
Motor Sporları
Ayhancan Güven, bu haft...
Formula 1 Haberleri
Carlos Sainz Sr, FIA ba...
Formula 1 Haberleri
F1 takımları, 'agresif'...

Yorum: #1
Dünya Motokros'un oyunu içi hayran kulübü kurulacak

[Resim: 43775.6e25a222.f1tr.com]

Dünyanın en popüler spor organizasyonları arasında gösterilen FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nın resmi oyununda yer alan ve milyonlarca kullanıcının oynadığı MXGP oyunu için kurulacak hayran kulübü, Türkiye ve Afyonkarahisar'ın tanıtımına katkı sağlayacak.

Dünya Motokros Şampiyonası'nın resmi oyununa 2020 yılında dahil olan Afyonkarahisar pisti ve yarışlarına oyunseverlerin yoğun ilgisi üzerine Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) hayran kulübü kurmaya karar verdi.

Ps4, Ps5, X-Box ve internet üzerinden oynanan oyunda, Afyonkarahisar Motor Sporları Merkezi ile dünya yıldızı motokroscuları yer alıyor. Her yıl milyonlarca kullanıcı tarafından oynanan oyun için kurulacak kulübe üye kayıtları, 30 Ağustos-3 Eylül tarihlerinde yapılacak MotoFest ile MXGP'nin 17. ayak yarışı esnasında, etkinlik alanına kurulacak stantta başlayacak.

TMF Asbaşkanı Mahmut Nedim Akülke, AA muhabirine, 2020'de MXGP'nin resmi oyununa dahil olan Afyonkarahisar yarışının, bugüne kadar yaklaşık 10-12 milyon kullanıcı tarafından deneyimlendiğini söyledi.

"3 AYDIR ÇALIŞIYORUZ"

Oyunla yakalanan bu potansiyelin kendilerini heyecanlandırdığını dile getiren Akülke, şöyle konuştu:

"Bu noktada biz de Türkiye ve Afyonkarahisar'ın tanıtımı adına oyunu değerlendirmek istedik. Ekibimizle yaklaşık 3 aydır bu konuda bir çalışma içerisindeydik. Bu noktada MXGP Afyon Fun Kulüp'ün kurulmasına karar verdik. Bunu ilk defa duyuruyoruz. Bu fan kulübü, dünyadaki bütün oyunculara erişecek. Kulüp üyelerimiz arasında oyunda bir turnuva düzenlenecek ve dünyanın dört bir tarafındaki oyunculardan en iyi derece yapan 40 kişiyi, gelecek yıl kentte ağırlayacağız. Oyunun final maçı da Afyonkarahisar'da oynanacak. Dev ekrandan diğer kulüp üyeleri ve sporseverler de bu final oyununu izleyecek. Buradaki amacımız Afyonkarahisar'ımızın ve Türkiye'nin tanıtımına katkı sağlamak çünkü bu fan kulüp oyuncuları, kendi ülkelerinde Afyonkarahisar ve Türkiye'nin turizm elçisi olacak."

Akülke, ilerleyen yıllarda dünyanın her tarafında MXGP Afyon Fun Kulüp üyesinin olacağını belirterek, bu üyeler için farklı organizasyonlar düzenleyeceklerini vurguladı.

MXGP Afyon Fun Kulüp kartının avantajlarını üyelerine sunacaklarını aktaran Akülke, "Gerçekten bizi önümüzdeki dönemde en heyecanlandıran projelerden bir tanesi. Zaten bu oyunu oynayan 10 milyon insan var ve biz de 'Afyonkarahisar'ımızı ve Türkiye'mizi tanıtırız' diye çıktığımız bu yolda inşallah hep beraber önemli bir başarıya imza atacağız." dedi.

Afyonkarahisar'da 30 Ağustos - 3 Eylül tarihlerinde yapılacak Türkiye MotoFest ile FIM Dünya Motokros Şampiyonası'nda 350 bin izleyiciye ulaşma hedefinde olduklarına dikkati çeken Akülke, "Fan kulübün üye kaydına da etkinlik alanına kuracağımız stantla hızlı bir şekilde başlayacağız. Burada misafirlerimizin, 'MXGP Afyon Fun Kulübü'ne üye olmalarını bekliyoruz." ifadesini kullandı.

sporx.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
08/08/2023, 22:05

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Motor Sporları Erciyes'te Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası heyecanı sadmin 0 77 16/03/2025, 1:44
Son Mesaj: sadmin
  Motor Sporları Dünya Kar Motosikleti Şampiyonası Kayseri'de başlıyor sadmin 0 87 15/03/2025, 1:54
Son Mesaj: sadmin
  Motor Sporları Toprak Razgatlıoğlu: "Hedefimiz dünya şampiyonluğu" sadmin 0 81 15/03/2025, 1:53
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1