play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 120
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hill: "Ricciardo, Austin'in ruhundan etkilendi"
29-10-2021, 21:06
sadmin
Patron
KONU:
195,220
MESAJ:
551,819
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Schumacher ailesi, şant...
Formula 1 Haberleri
Ben Sulayem: “Daha fazl...
Formula 1 Haberleri
Sainz: “FIA, kokpit içi...
Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu: “H...
Formula 1 Haberleri
Verstappen: “11. sezonu...

Yorum: #1
Hill: "Ricciardo, Austin'in ruhundan etkilendi"

[Resim: 40804.1d11677f.f1tr.com]

Damon Hill, Daniel Ricciardo'nun Austin'deki güçlü performansının, sürücünün Amerikalı olan her şeye karşı sevgisinden kaynaklanmış olabileceğini düşünüyor.

McLaren pilotu, takımıyla garip bir ilk sezon yaşadı. Ricciardo'nun bu sezon büyük ölçüde aldığı ortalama sonuçlar arasında, Monza'da aldığı muhteşem bir zaferi var.

Ancak İtalya Grand Prix'sinin de gösterdiği gibi, Ricciardo'nun MCL35M'e daha fazla alışmasıyla yaz arasından bu yana ilerleme kaydedildi. Bu durum Amerika Grand Prix'sinde bir kez daha kanıtlandı.

Ricciardo, takım arkadaşı Lando Norris'i hem sıralama turlarında hem de yarışta geride bıraktı. Avustralyalı, yarışı altıncı başlayıp beşinci bitirerek McLaren'a, Ferrari ile olan savaşlarında takımla şampiyonasında üçüncülük için destek verdi.

32 yaşındaki sürücü, Amerika Birleşik Devletleri'nde olmaktan ne kadar keyif aldığını gizlemedi. Sürücülerin geçit töreninde Texas Longhorns basketbol takımı yeleği ve büyük bir kovboy şapkası giyerek, COTA'nın eşsiz atmosferine uyum sağladı.

Hill, mutlu bir yerde olmanın Ricciardo'nun pistteki güçlü performansına katkıda bulunduğuna inanıyor. Ricciardo'ya ayrıca sıralama öncesi, kahramanı Dale Earnhardt'ın NASCAR'ında bir sürüş hakkı verildi.

1996 dünya şampiyonu, F1 Nation podcast'inde, "Sürücülerin ruh halleri gerçekten ilginç bir mesele.”

"Amerika'ya gitmeyi ne kadar çok sevdiğinden bahsetti ve bence bu, bazen ruh halinizi ve performansınızı yükseltiyor. Bir bakıma dinlenen veya saklanan, size ilham vermesi gereken şeyi buluyorsunuz. O da yarışta kesinlikle iyi durumdaydı.” dedi.

[Resim: 40805.9a69053e.f1tr.com]

Takımlar şampiyonasındaki üçüncülük mücadelesine ilişkin olarak Hill, McLaren'ın 3,5 puan ardında olan Ferrari'nin, iki rakibin boyutları göz önüne alındığında, yakın zamanda yeniden canlanmasını beklendiğini söyledi.

Hill, "Ferrari güçlü olmalı."

"Tarihsel olarak konuşursak performansta biraz düşüş yaşadıklarına tanık oluyoruz. Sahip oldukları bütçeyle ve sahip oldukları deneyimle öne çıkan bir takım olmalılar. Yukarıda olmalılar."

"McLaren'ın da fonları tabii ki yetersiz değil ancak Ferrari kadar bütçeleri olmamasına rağmen sahip oldukları şeylerle harika bir iş çıkarıyorlar." dedi.

Hill ayrıca muhteşem bir farkla dördüncü olan Charles Leclerc'i övdü. Ancak Monakolu sürücüyü yargılamak için yarışın sonucu dışında bir gerçek olmadığını söyledi.

Hill, "Charles yarışta iyi bir iş çıkardı ama kimse onu görmedi çünkü kimsenin olmadığı bir yerdeydi.” dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
29/10/2021, 21:06

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Coulthard, Ricciardo’yu kendini unutturmaması konusunda uyardı sadmin 0 54 12/02/2025, 21:04
Son Mesaj: sadmin
  Coulthard'dan Ricciardo'ya uyarı: "Ünlü olmaya devam etmek istiyorsa gündemde kalmalı" sadmin 0 47 12/02/2025, 18:33
Son Mesaj: sadmin
  Davidson: "Ricciardo'nun McLaren'da yaşadığı adaptasyon sorununu, Hamilton Ferrari'de yaşayabilir" sadmin 0 46 10/02/2025, 21:30
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1