play facebook twitter youtube rss instagram
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#33 Max Verstappen
Sıra 1| Puanı 575
#11 Sergio Perez
Sıra 2| Puanı 285
#44 Lewis Hamilton
Sıra 3| Puanı 234
#14 Fernando Alonso
Sıra 4| Puanı 206
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 206
#4 Lando Norris
Sıra 6| Puanı 205
#55 Carlos Sainz
Sıra 7| Puanı 200
#63 George Russell
Sıra 8| Puanı 175
#81 Oscar Piastri
Sıra 9| Puanı 97
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 74
#10 Pierre Gasly
Sıra 11| Puanı 62
#31 Esteban Ocon
Sıra 12| Puanı 58
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 27
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 14| Puanı 17
#77 Valtteri Bottas
Sıra 15| Puanı 10
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 16| Puanı 9
#24 Guanyu Zhou
Sıra 17| Puanı 6
#3 Daniel Ricciardo
Sıra 18| Puanı 6
#20 Kevin Magnussen
Sıra 19| Puanı 3
#40 Liam Lawson
Sıra 20| Puanı 2
#2 Logan Sargeant
Sıra 21| Puanı 1
#21 Nyck De Vries
Sıra 22| Puanı 0
Red Bull | Sıra: 1
Puan:860, Galibiyet:21
Mercedes | Sıra: 2
Puan:409, Galibiyet:0
Ferrari | Sıra: 3
Puan:406, Galibiyet:1
McLaren | Sıra: 4
Puan:302, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:280, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:120, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 7
Puan:28, Galibiyet:0
AlphaTauri | Sıra: 8
Puan:25, Galibiyet:0
Alfa Romeo | Sıra: 9
Puan:16, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 10
Puan:12, Galibiyet:0
Formula1 Bahreyn GP 2 Mart 2024

Yorum: 2 | Görüntüleme: 611
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamilton ve Vettel, Monaco'da grid kızlarını yeniden görecekleri için mutlu
23-05-2018, 20:57
paylaş
sadmin
Patron
KONU:
180,944
MESAJ:
535,249
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
2024 F1 gridi belli old...
Motor Sporları
Türkiye Pist Şampiyonas...
Motor Sporları
Türkiye Off-Road Şampiy...
Formula 1 Haberleri
Russell: "Hamilton'ın s...
Formula 1 Haberleri
Fry: "Williams'ı zirvey...

Yorum: #1
Hamilton ve Vettel, Monaco'da grid kızlarını yeniden görecekleri için mutlu

[Resim: 10159.18d50ad9]

Lewis Hamilton ve Sebastian Vettel, Monaco GP'sinde özel olarak yer alacak grid kızlarını yeniden görecekleri için mutlu olduğunu söyledi.

Sezon başında alınan kararla birlikte grid kızları Formula 1'den kaldırıldı ve yerini "grid çocukları" aldı.

Bu konu sezon başında uzun süre konuşulmuştu ve Liberty yoğun şekilde eleştirilmişti. Ancak sezon başladıktan sonra eleştiriler kesildi.

Bununla birlikte Monaco ve Rusya gibi pistler grid çocuklarının yanı sıra kendi grid kızlarının gridde yer almaya devam edeceğini söylediler.

Bu hafta sonu gerçekleştirilecek Monaco GP'siyle birlikte grid kızları (çocuklarla birlikte) gridde yer alacaklar.

"Bilmiyorum, bence kadınlar dünyadaki en güzel şeyler, demek istediğim aracın önünde duran erkeklerin olduğu yarışlar da vardı. Yani geçmişte ikisi de oldu."

"Gride baktığımızda, bu güzel kadınları görmek güzel oluyor, Monaco GP'sinde görecek olmak harika, bunu seviyorum."

"Bana göre Monaco zarıf bir yarış. Kadınlar bunun hakkında nasıl hissediyor bilmiyorum. Kadınlarla tüm bu durum hakkında nasıl hissettikleri hakkında hiç konuşmadım, bu yüzden yorum yapamıyorum."

"Ama bunu yapmaları için onları zorlamamalı ya da desteklememeliyiz. Eğer onları bunu yapmaya zorluyor veya kendilerini rahatsız ediyorsak o zaman yapmamalıyız."

Sebastian Vettel ise zaten grid kızlarının neden kaldırıldığını bilmediğini söylüyor.

"Bana göre böyle bir şey zaten gereksizdi çünkü geçmişte hiçbir grid kızının bunu yapmak zorunda kaldığını düşünmüyorum. Yani yaptıkları şeyin tadını çıkartıyorlardı."

"Lewis'e katılıyorum, kadınlar güzel görünüyor ve orada olmalarını seviyorum, bence harika görünüyorlar. Erkekler var mı yok mu ilgilenmiyorum. Onlara karşı bir şeyim yok, fakat umursamıyorum."

"Arka planda çok fazla yaygara çıkartıldığını düşünüyorum. Bana göre grid kızı olarak burada yer alan herkes bunu yapmak istedikleri için yaptılar. Pazar günü herhangi bir kıza gidip sorun, orada durduğu için mutlu olur. Bence sorarsanız 'evet' cevabını alırsınız. Onları bunu yapmaya zorlayan birisi olduğunu düşünmüyorum."

Charles Leclerc ise Vettel'e katıldığını söyleyerek, "Seb'e benzer düşünüyorum. Belki bir kız arkadaşım olsa böyle söyleyemezdim çünkü başım muhtemelen derde girerdi ama... Gridde kızlar olmasının iyi bir şey olduğunu düşünüyorum. Tabii ki çocukların olması da iyi bir şey." dedi.

Romain Grosjean ise çocukları gridde görmekten memnun.

"Gridde çok meşgul olduğunuz için çok fazla şey göremiyorsunuz. Grid kızlarının kaldırılmasının iyi bir şey olduğunu düşündüm. Monaco'da durum biraz farklı, burası özel bir yer ve farklı şeyler yapıyorlar."

tr.motorsport.com


23/05/2018, 20:57
Wayne
Aktif Üye
KONU:
0
MESAJ:
131
F1 PUANI:
5
ÜYELİK:
28-04-2018
**
Pilot
Takım
K.Raikkonen
K.Raikkonen
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Yorum: #2
RE: Hamilton ve Vettel, Monaco'da grid kızlarını yeniden görecekleri için mutlu

Valla ben de çok mutluyum. F1'in belki de en renkli, en güzel, en beğenilen kısmıydı. Tüm F1'den bağımsız araba reklamlarının bile hepsinde bu konsept yer alırken kaldırmanın bir tek mantıklı açıklamasını yapabilirlerse izlemeyi bırakacağım. Hem çocuk ne abi ya bi bırakın şu hümanizmi kardeşim.

F1'de oynamadığınız fabrika ayarı kalmadı. Bu sporun fenomen olduğu yıllardaki konseptini iyi hatırlamanızı tavsiye ederim.


23/05/2018, 22:49
Cevapla
sadmin
Patron
KONU:
180,944
MESAJ:
535,249
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Yorum: #3
RE: Hamilton ve Vettel, Monaco'da grid kızlarını yeniden görecekleri için mutlu

(23/05/2018, 22:49 )Wayne yazdı: Valla ben de çok mutluyum. F1'in belki de en renkli, en güzel, en beğenilen kısmıydı. Tüm F1'den bağımsız araba reklamlarının bile hepsinde bu konsept yer alırken kaldırmanın bir tek mantıklı açıklamasını yapabilirlerse izlemeyi bırakacağım. Hem çocuk ne abi ya bi bırakın şu hümanizmi kardeşim.

F1'de oynamadığınız fabrika ayarı kalmadı. Bu sporun fenomen olduğu yıllardaki konseptini iyi hatırlamanızı tavsiye ederim.

+1 olarak katılıyorum


23/05/2018, 23:51
Cevapla

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Russell: "Hamilton'ın seviyesinde olmayı değil, önünde olmayı istiyorum" sadmin 1 85 3 saat önce
Son Mesaj: breet6
  Russell: "Ters grid fikri işe yaramaz" sadmin 0 78 5 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Hulkenberg, Haas'ın yaşadığı zorluklara rağmen F1'e döndüğü için mutlu sadmin 0 71 6 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2023

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1