play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#4 Lando Norris
Sıra 1| Puanı 390
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 366
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 341
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 276
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 214
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 148
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 122
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 73
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 9| Puanı 43
#6 Isack Hadjar
Sıra 10| Puanı 43
#87 Oliver Bearman
Sıra 11| Puanı 40
#14 Fernando Alonso
Sıra 12| Puanı 40
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 38
#30 Liam Lawson
Sıra 14| Puanı 36
#18 Lance Stroll
Sıra 15| Puanı 32
#31 Esteban Ocon
Sıra 16| Puanı 30
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 28
#10 Pierre Gasly
Sıra 18| Puanı 22
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 19
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:756, Galibiyet:14
Mercedes | Sıra: 2
Puan:398, Galibiyet:2
Red Bull | Sıra: 3
Puan:366, Galibiyet:5
Ferrari | Sıra: 4
Puan:362, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:111, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 6
Puan:82, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:72, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:70, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 9
Puan:62, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:22, Galibiyet:0
Formula1 Las Vegas GP 23 Kasım 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 179
DeÄŸerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hamilton, güncellemelerin ve taraftarlarının kendisine güç vermesini umuyor
16-07-2021, 11:09
sadmin
Patron
KONU:
204,374
MESAJ:
562,064
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
2026 Audi Formula 1 Pro...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari Hamilton'dan Şİ...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Binotto şaşırttı: “2030...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Ferrari’de kaos: Elkann...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
Audi'nin F1 2026 Aracın...

Yorum: #1
Hamilton, güncellemelerin ve taraftarlarının kendisine güç vermesini umuyor

[Resim: 34079.32d4497c.f1tr.com]

Lewis Hamilton, bu hafta sonu gerçekleştirilecek Britanya GP'de Mercedes'in getireceği güncellemelerin ve dolu tribünlerin kendisine ekstra güç sağlamasını umuyor.

İspanya GP'den bu yana Red Bull karşısında zafer kazanamayan Mercedes ve şampiyon pilotu Hamilton, ana rakipleri Red Bull ve Max Verstappen karşısında geriye düşmüş durumda.

Kendi ülkesinde çıktığı 14 yarışın 10'unda podyuma çıkmayı başaran Hamilton, bu pistte aldığı 7 galibiyetle pistin en başarılı pilotu konumunda. Her ne kadar Hamilton ve Mercedes, geçmiş senelerde aldığı başarılarla bu yarışın favorisi konumunda olsa da Red Bull 5 yarıştır kaybetmiyor ve bu 5 yarışın 4'ünü Verstappen kazandı.

Red Bull'un kusursuz gidişini durdurmak isteyen Mercedes, bu yarışa bazı güncellemeler getirdi. Hamilton, hem bu güncellemelerin hem de tribünlerdeki taraftarlarının desteğinin kendisine yardımcı olmasını umuyor.

Hamilton, "2006'da buraya ilk kez gelip yarışmamın, özellikle de 2007'de Formula 1'de yarışmaya başlamamın ardından buradaki kalabalığın kükremesinin başka hiçbir yere benzemediğini söyleyebilirim. Geçen seneki yarışlarda taraftar kıtlığı olduğunu dikkate alırsak, bu enerji kesinlikle özlendi... Ancak aynı zamanda herkes için iyi sonuç almak, en iyi hafta sonunu geçirmek istediğiniz için heyecanlı ve gergin oluyorsunuz."

"Devasa bir güncelleme olmayacak. Tur zamanı açısından devasa bir güncelleme olmayacak ancak araçta çok fazla değişiklik yapacağız. Aradaki farkı hızlıca kapatma açısından kesinlikle yardımcı olacak."

"Yarış için aşırı sabırsızlanıyorum. Son birkaç haftadır çok fazla çalışma yaptık. Bize biraz daha uygun olacak bir piste geldiğimizi ve en azından Red Bull'la daha yakın bir mücadele sergileyeceğimizi umuyorum." dedi.

Bu hafta sonu dikkat edilmesi gereken konulardan birisi de ilk kez uygulanacak olan Sprint Sıralama formatı olacak. Bu formatta yarışta kazanılabilecek maksimum puanlara, sprint yarışında elde edilebilecek puanlar da eklenecek. Mercedes ve Hamilton için iyi bir hafta sonu olursa, ikili 32 puanlık farkı kapatma fırsatı bulabilir.

Hamilton, "Getirdiğimiz tüm güncellemelerle, umarım farkı kapatabiliriz. Bunun için dua ediyorum. Açıkçası piste çıkana kadar neler olacağını bilmiyoruz. Diğer taraftan yeni, sprint yarışı formatı var."

"Herkesin hata yapma ihtimali olabilir ancak ortada fırsatlar da olabilir. Bu heyecan verici. Her zaman enerji konusunda bir şeyler söylenir. Kendi evinizdeyseniz be Britanyalı kalabalığın önündeyseniz, her zaman daha fazla enerji alırsınız."

"Tüm bunların Red Bull'un performans açısından oluşturduğu güzel farkı kapatmasında yardımcı olmasını ve bu hafta sonu onlarla farkı kapatmamızı sağlamasını umuyorum." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» ✔ F1tr. com İmza ® ««««««««««««
16/07/2021, 11:09

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Hamilton: "F1'den ayrıldığımda bile çaylak pilotları desteklemeye devam edeceÄŸim" sadmin 0 39 5 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Steiner: Bearman, 2027’de Hamilton’ın Yerini Almalı sadmin 0 34 5 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  İtalyan medyasına göre Elkann’ın sözleri doÄŸrudan Hamilton’a yönelikti sadmin 0 35 8 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1