play facebook twitter youtube rss instagram
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#33 Max Verstappen
Sıra 1| Puanı 144
#11 Sergio Perez
Sıra 2| Puanı 105
#14 Fernando Alonso
Sıra 3| Puanı 93
#44 Lewis Hamilton
Sıra 4| Puanı 69
#63 George Russell
Sıra 5| Puanı 50
#55 Carlos Sainz
Sıra 6| Puanı 48
#16 Charles Leclerc
Sıra 7| Puanı 42
#18 Lance Stroll
Sıra 8| Puanı 27
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 21
#10 Pierre Gasly
Sıra 10| Puanı 14
#4 Lando Norris
Sıra 11| Puanı 12
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 12| Puanı 6
#81 Oscar Piastri
Sıra 13| Puanı 5
#77 Valtteri Bottas
Sıra 14| Puanı 4
#24 Guanyu Zhou
Sıra 15| Puanı 2
#20 Kevin Magnussen
Sıra 16| Puanı 2
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 2
#23 Alexander Albon
Sıra 18| Puanı 1
#21 Nyck De Vries
Sıra 19| Puanı 0
#2 Logan Sargeant
Sıra 20| Puanı 0
Red Bull | Sıra: 1
Puan:249, Galibiyet:6
Aston Martin | Sıra: 2
Puan:120, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:119, Galibiyet:0
Ferrari | Sıra: 4
Puan:90, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 5
Puan:35, Galibiyet:0
McLaren | Sıra: 6
Puan:17, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:8, Galibiyet:0
Alfa Romeo | Sıra: 8
Puan:6, Galibiyet:0
AlphaTauri | Sıra: 9
Puan:2, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 10
Puan:1, Galibiyet:0
Formula1 İspanya GP 4 Haziran 2023

Yorum: 0 | Görüntüleme: 67
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Gasly: "Gelecek planlarımdan konuşmak için çok erken"
23-08-2022, 19:17
sadmin
Patron
KONU:
174,981
MESAJ:
527,562
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Son Haberler
Formula E
2023 Jakarta E-Prix: We...
Formula 1 Haberleri
Mercedes, Hamilton-Russ...
WRC
2023 Sardunya Rallisi: ...
Formula 1 Haberleri
Perez: "Maalesef lastik...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
LAWRENCE STROLL NASIL Z...

Yorum: #1
Gasly: "Gelecek planlarımdan konuşmak için çok erken"

[Resim: 42063.55db3fb5.f1tr.com]

Artık daha eksiksiz bir pilot olduğunu düşünen Pierre Gasly, gelecek planlarını konuşmak için erken olduğunu da ekliyor.

2019 sezonunda Red Bull Racing'e terfi ettirilen ancak çok kötü bir ilk yarı geçirmesinin ardından takım tarafından Toro Rosso'ya -şu anki AlphaTauri- geri gönderilen Gasly, eski takımına döndüğü andan itibaren kendini buldu ve biri galibiyet olmak üzere iki podyum elde etmesinin yanı sıra bir takımın lider sürücüsü rolünü üstlenebileceğini gösterdi.

Bu güçlü performansına rağmen Red Bull asla kendisini ana takıma geri getirmeyi düşünmedi ve kendisinin yerine geçen Alex Albon'un düşük performansı sonucu Sergio Perez ile anlaşıldı. 2021 ve 2022 sezonlarında bir yıllık kontrat imzalayan Perez'in mevcut kontratı ise 2024 sezonuna kadar devam etmekte.

Kendisi için Red Bull yolu tamamen kapanan Gasly'nin AlphaTauri ile sözleşmesi ise 2023 sezonuna kadar devam etmekte, sonrasında Fransız pilot kariyerinde ilk kez pilot pazarına düşecek.

Motorsport.com/Autosport'a geleceğini değerlendiren Gasly, "Bence açık olmalısınız. Önce Red Bull ile konuşmalıyız, durumun ne olduğunu ilk onlar öğrenecek."

"Ancak şu da bir gerçek ki, kariyerimde ilk kez geleceğimi kendi kendime belirleme şansına sahip olacağım."

"Elbette bunu konuşmak için henüz çok erken, daha 2022'nin ortasındayız. Doğru zamanda, gelecek için en iyi seçeneklerin neler olduğunu değerlendireceğiz." dedi.

[Resim: 42064.0bc7c03f.f1tr.com]

Takım lideri rolünü çok iyi bir şekilde üstlendiğini düşünen Gasly, Faenza'da geçirdiği ikinci dönemin kendisini bir hayli güçlendirdiğini düşünüyor.

Gasly, "Evet, artık çok daha eksiksizim. Formula 1, oldukça karmaşık ve ilk günümdekine göre çok daha eksiksiz hissettiğim bir spor."

"Bu sadece sürüşle ilgili değil. Bu, takımı istediğiniz yöne götürmekle ilgili, insanları aynı amaç için bir araya getirmek, zor olduğu için herkesi motive etmekle ilgili."

"İnsanların birkaç yarıştan sonra tüm seyahatlerden ve yaptıkları işlerden dolayı zihinsel olarak yorulduğunu görüyorsunuz."

"Lider olmak, sadece yarış pistinde araba kullanmak ve hızlı olmakla ilgili değil. Bu, takıma liderlik etmek ve sahip olduğunuz enerjiyi takımın kalanına da yansıtmakla ilgilidir. Yapmaya çalıştığım şey bu."

"Günün sonunda, bana rekabetçi olma fırsatı verebilecek bir yerde olmak istiyorum. Benim için gerçekten en önemli olan şey, becerilerimi sergilememe izin verecek bir araca sahip olmak. Zirve için savaşmak istiyorum, ünkü bu spordaki tek motivasyonum galibiyet için, podyumlar için savaşmak ve gridin önünde olmak." dedi.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
23/08/2022, 19:17

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Resmi Gasly 6 sıra grid cezası aldı! sadmin 0 168 Dün, 22:12
Son Mesaj: sadmin
  Pirelli: "Lastik battaniyelerinin kaldırılması için çalışmaya devam edeceğiz" sadmin 0 176 Dün, 14:08
Son Mesaj: sadmin
  Hamilton'ın İspanya GP'si için tercihi Barselona, Madrid değil! sadmin 0 178 Dün, 14:06
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2023

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1