play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 234
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 226
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 165
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 147
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 119
#44 Lewis Hamilton
Sıra 6| Puanı 103
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 7| Puanı 63
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 46
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 9| Puanı 37
#31 Esteban Ocon
Sıra 10| Puanı 23
#6 Isack Hadjar
Sıra 11| Puanı 21
#18 Lance Stroll
Sıra 12| Puanı 20
#10 Pierre Gasly
Sıra 13| Puanı 19
#14 Fernando Alonso
Sıra 14| Puanı 16
#55 Carlos Sainz
Sıra 15| Puanı 13
#30 Liam Lawson
Sıra 16| Puanı 12
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 17| Puanı 10
#87 Oliver Bearman
Sıra 18| Puanı 6
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 19| Puanı 4
#43 Franco Colapinto
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:460, Galibiyet:9
Ferrari | Sıra: 2
Puan:222, Galibiyet:0
Mercedes | Sıra: 3
Puan:210, Galibiyet:1
Red Bull | Sıra: 4
Puan:172, Galibiyet:2
Williams | Sıra: 5
Puan:59, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 6
Puan:41, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 7
Puan:36, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 8
Puan:36, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 9
Puan:29, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 10
Puan:19, Galibiyet:0
Formula1 Belçika GP 27 Temmuz 2025

[Formula 1 Belçika GP 26 Temmuz 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Belçika GP 25 Temmuz 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 237
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
F2 Cem Bölükbaşı: Formula 2'de şampiyon olacağım
14-01-2022, 16:45
sadmin
Patron
KONU:
200,217
MESAJ:
557,523
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 izle Canlı F1 izle
Formula 1 Belçika GP 27...
Formula 1 izle Canlı F1 izle
Formula 1 Belçika GP 26...
Formula 1 izle Canlı F1 izle
Formula 1 Belçika GP 26...
Formula 1 izle Canlı F1 izle
Formula 1 Belçika GP 25...
Formula 1 Haberleri
Russell: "Aldığımız ces...

Yorum: #1
Cem Bölükbaşı: Formula 2'de şampiyon olacağım

[Resim: 46234.b46bfc4c.f1tr.com]

2022 Formula 2 Dünya Şampiyonası'nda Charouz Racing takımı ile yarışacağını açıklayan Cem Bölükbaşı, "Formula 2'de şampiyon olacağım diyebilir misin?" sorusuna, "Evet, şampiyon olacağım diyebilirim. Her zaman" yanıtını verdi.

2022 yılında Formula 2 takımı Charouz Racing'de yarışacağını duyuran Cem Bölükbaşı, Demirören Haber Ajansı'na (DHA) özel açıklamalarda bulundu.

Karışık duygular içerisinde olduğunu dile getiren Cem, "Bir yandan heyecanlıyım, diğer yandan da o kadar hızlı gelişti ve son zamanlarda o kadar uğraştık ki... Basın lansmanı olsun, kontratlar olsun. Acaba olacak mı, olmayacak mı diye düşündük. 3-4 aydır buna uğraşıyoruz. Daha tam farkına bile varmadığımı düşünüyorum. Düşünüp, 'Vay be' diyemedik yani. Şu an ilk kez onu yaşıyorum. Bir de resmi bir açıklama yapmadan sevinemiyorsunuz. Yaklaşık bir haftadır bu anı bekliyordum. Çok heyecanlıyım gerçekten" dedi.

"SANAL İLE GERÇEK ARASINDAKİ HİSSİYAT, BEKLEDİĞİMİZDEN DAHA YAKIN"

Espor ile gerçek yarış arasındaki farklılıklardan bahseden Cem Bölükbaşı, "Hissiyat çok yakın. Beklediğimizden daha yakın. Tabii ki çok çok büyük farklılıklar var. Ama neyin yakın, neyin uzak olduğunu bilmek gerekiyor. Biraz daha tecrübelendim. Bir taraftan sanalda ve gerçekte olan şeyleri almaya çalışıp, diğer taraftan da sanalda olmayan şeyleri ayırt etmeye çalışıyorum. Tabii kendileriyle gerçek pistte yarışmak çok büyük bir deneyim olur benim için. (Önemli pilotlarla esporda yarışması üzerine) Bir yandan da onu kovalıyorum yani" diye konuştu.

"GÜÇLÜ İSİMLER ARKANIZDAYSA, SİZİ ÖNE GEÇİRECEK ADIMLAR ATABİLİYORSUNUZ"

Formula 2'de 2021 yılını şampiyon olarak tamamlayan Oscar Piastri'nin Formula 1'de koltuk bulamamasıyla ilgili neler düşündüğü ve Formula'da mücadele edecek pilotların finansal destek ihtiyacıyla ilgili yorum yapan Cem, "İşin finansal kısmı her zaman çok önemli. Sadece Formula 2 şampiyonu olmanız yetmiyor. Oscar Piastri elbet Formula 1 koltuğu bulacaktır bence. Ama finansal destek çok önemli. Formula 2 şampiyonu olsanız bile yetmeyen bir durum var. O yüzden sizin arkanızdaki isimlerin kim olduğu her zaman çok önemli. Güçlü isimler arkanızdaysa, sizi öne geçirecek adımları atabiliyorsunuz" ifadelerini kullandı.

"KORKUM YOK"

"Formula 2'de şampiyon olsam da, Formula 1'de koltuk bulmam çok zor, şeklinde bir korkun oluyor mu" sorusuna Cem Bölükbaşı, "Öyle bir korkum yok. Çünkü ilk çıktığımız günden bu yana bir ilki yaşıyoruz. O yüzden herkesten önemli bir farkım var. Onun dışında arkamdaki isimlere çok güveniyorum. Büyük isimler var arkamızda. Daha fazla geleceğini de düşünüyorum. O yüzden o konuda eksik kalacağımı düşünmüyorum, tam tersine öne geçireceğini düşünüyorum beni, pistteki performansım dışında" yanıtını verdi.

"HİKAYEYE İNANANLAR BİZİMLE, ONLARIN DESTEĞİ OLMASA BURADA OLAMAZDIM"

Formula yolunda sponsor desteğinin öneminden bahseden Bölükbaşı, şunları söyledi: "Bu seneden başlandı o çalışmaya. Onun da devam edeceğini düşünüyorum. Çünkü ne kadar çok ilgi çekiyorsanız, sponsor için de o kadar iyi hale geliyor. Biz başta bu hikayeyi insanlara öğretmeye çalıştık. Çünkü kültür olarak daha önce böyle bir şey yapılmadığı için örnek göstermeniz de daha çok. Biz o yüzden hikayeyi büyüttük, öyle dikkat çektik. Şu anda hikayeye inananlar bizimle. İnananların bizimle kalmasını istiyoruz. Onlar sadece sponsorlarımız değil, yoldaşlarımız ve arkadaşlarımız haline geldiler. Onların desteği olmasa, şu anda burada olamazdım."

Cem Bölükbaşı son olarak "Formula 2'de şampiyon olacağım diyebilir misin" sorusuna, "Şampiyon olacağım diyebilirim. Her zaman" yanıtını vererek sözlerini noktaladı.

Fanatik.com.tr



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
14/01/2022, 16:45

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  F2 2024 F2 Abu Dabi: Hadjar startta kalkamadı, Bortoleto şampiyon oldu! sadmin 0 279 08/12/2024, 13:35
Son Mesaj: sadmin
  F3 Alt seri incelemesi: 2024 Formula 3 şampiyonu Leonardo Fornaroli sadmin 0 251 24/09/2024, 2:54
Son Mesaj: sadmin
  F3 2024 F3 Monza ana yarışı: Final yarışını Meguetounif kazandı, Fornaroli son virajda şampiyon oldu! sadmin 0 224 01/09/2024, 23:47
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1