play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#33 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:666, Galibiyet:6
Ferrari | Sıra: 2
Puan:652, Galibiyet:5
Red Bull | Sıra: 3
Puan:589, Galibiyet:9
Mercedes | Sıra: 4
Puan:468, Galibiyet:4
Aston Martin | Sıra: 5
Puan:94, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:65, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 7
Puan:58, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:46, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 9
Puan:17, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:4, Galibiyet:0
Formula1 Avustralya GP 16 Mart 2025

Yorum: 0 | Görüntüleme: 141
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Capito, Schumacher ile ilgili dediklerine açıklık getirdi
31-10-2021, 11:21
sadmin
Patron
KONU:
195,220
MESAJ:
551,819
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Schumacher ailesi, şant...
Formula 1 Haberleri
Ben Sulayem: “Daha fazl...
Formula 1 Haberleri
Sainz: “FIA, kokpit içi...
Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu: “H...
Formula 1 Haberleri
Verstappen: “11. sezonu...

Yorum: #1
Capito, Schumacher ile ilgili dediklerine açıklık getirdi

[Resim: 40896.23242d73.f1tr.com]

Mick Schumacher'i Williams ile galibiyet alırken görmekten çok mutlu olacağını söyleyen Jost Capito, dediğinin tam olarak bu olmadığını söyledi.

Schumacher, 2021 sezonunda Formula 1 gridine geldi ve Haas'ta yarışan iki çaylak sürücüden biri oldu. Ve şu anda gösterdiği performansta, daha iyi olan çaylağın kendisi olduğunu ortaya koyuyor.

Alman pilot, Azerbaycan'da aldığı 12. sıra nedeniyle sürücüler şampiyonasında, takım arkadaşı Nikita Mazepin'in önünde 19. sırada yer alıyor.

Her ne kadar sezondaki tek iyi performansı Azerbaycan'daki performansı olmasa da Günther Steiner, Türkiye Grand Prix'sinde Schumacher'in ortaya koyduğu performans ile beraber Haas için puan potasının yakın olduğunu söyledi.

Schumacher'in mühendislerinden biri olan Ayao Komatsu ise, Alman pilotun Haas'taki herkesi motive ettiğini söyledi.

Bu açıklamaların ardından rakip takımların, 22 yaşındaki sürücüye ilgi göstermesi pek de şaşırtıcı değil.

Williams CEO'su yakın zamanda, Alman sürücüye övgülerde bulunmuştu.

RTL'ye yaptığı açıklamalarda Capito, "Mick'in mükemmel bir iş çıkardığını söylemeliyim."

"Formula 1'deki ilk yılı olabilir ama işleri idare etme şekli, takımı yönetme şekli ve takımı arkasına alma şekli kesinlikle harika."

"Kesinlikle göz önünde bulundurulması gereken bir sürücü. Bence çok ileri gidebilir, Ferrari'de de olabilir. Potansiyeli çok büyük, zihinsel anlamda çok güçlü. Baskıyı kaldırabilecek gücü var. Bir sürücü olarak sahip olduğu yetenekler hakkında konuşmamıza gerek bile yok, kesinlikle her şeye sahip."

"Türkiye'deki son yarışta ikinci bölüme kalması, onun için büyük bir başarıydı. Bu ona sadece daha fazla güç verecek."

"Mick aynı zamanda çok iyi bir adam ve gelecekte kazanmasına sağlayacak bir araçta olmayı gerçekten hak ediyor. Bunun olacağına eminim. Bu araç bir Williams olsaydı, daha da iyi olurdu!" demişti.

Capito bu açıklamalarını, Schumacher'i Haas'tan çalmak gibi bir amaçla yapmadığını ancak medyanın, gelecekte kazanan bir Williams ile ilgili haber yapmasından memnun olduğunu söyledi.

Konu hakkında konuşan Capito, "Mick hakkında neler düşündüğüm sorusu bana yöneltildi, büyük ihtimalle bu soru ikimiz de Alman olduğumuz için bana yöneltildi."

"Ve ben, onun inanılmaz bir iş yaptığını düşünüyorum, bunu Günther de kabul edecektir ki Mick bir çaylak olarak çok iyi bir iş yapmakta ve her gün gelişmekte."

"Bence o, çok özgüvenli bir pilot. Bana göre çok da çalışıyor, ben buna inanıyorum. Mick çok iyi bir adam ve bana, onun kazanan bir takımda olabilecek kadar iyi olup olmadığı soruldu."

"Ben de buna 'kesinlikle' yanıtını verdim çünkü gelecekte, yarış kazanabilecek bir araçta olma şansına sahip olmalı."

"Ve sonrasında da medya, Williams için açık kapı olup olmadığını sordu. Ben de, onların Williams'ı kazanan bir araç olarak görmelerinden mutlu oldum ve bununla gurur duydum."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
31/10/2021, 11:21

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Schumacher ailesi, şantaj davasının sonucuna itiraz etti sadmin 0 25 59 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  Zapico: "Schumacher, İtalya'da hiçbir zaman sevilmedi" sadmin 0 41 15/02/2025, 20:08
Son Mesaj: sadmin
  Schumacher ailesine şantaj davasında hapis cezası kararı sadmin 0 57 14/02/2025, 11:23
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1