play facebook twitter youtube rss instagram
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#33 Max Verstappen
Sıra 1| Puanı 400
#11 Sergio Perez
Sıra 2| Puanı 223
#44 Lewis Hamilton
Sıra 3| Puanı 190
#14 Fernando Alonso
Sıra 4| Puanı 174
#55 Carlos Sainz
Sıra 5| Puanı 150
#16 Charles Leclerc
Sıra 6| Puanı 135
#4 Lando Norris
Sıra 7| Puanı 115
#63 George Russell
Sıra 8| Puanı 115
#81 Oscar Piastri
Sıra 9| Puanı 57
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 47
#10 Pierre Gasly
Sıra 11| Puanı 46
#31 Esteban Ocon
Sıra 12| Puanı 38
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 21
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 14| Puanı 9
#77 Valtteri Bottas
Sıra 15| Puanı 6
#24 Guanyu Zhou
Sıra 16| Puanı 4
#20 Kevin Magnussen
Sıra 17| Puanı 3
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 18| Puanı 3
#40 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 2
#21 Nyck De Vries
Sıra 20| Puanı 0
#2 Logan Sargeant
Sıra 21| Puanı 0
#3 Daniel Ricciardo
Sıra 22| Puanı 0
Red Bull | Sıra: 1
Puan:623, Galibiyet:15
Mercedes | Sıra: 2
Puan:305, Galibiyet:0
Ferrari | Sıra: 3
Puan:285, Galibiyet:1
Aston Martin | Sıra: 4
Puan:221, Galibiyet:0
McLaren | Sıra: 5
Puan:172, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 6
Puan:84, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 7
Puan:21, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 8
Puan:12, Galibiyet:0
Alfa Romeo | Sıra: 9
Puan:10, Galibiyet:0
AlphaTauri | Sıra: 10
Puan:5, Galibiyet:0
Formula1 Katar GP 8 Ekim 2023

[Formula 1 Katar GP 7 Ekim 2023 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Katar GP 7 Ekim sprint sıralama Turlarını Canlı İzlemek İçin Tıklayın]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 119
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brundle: "Mercedes'in yaşadığı kafa karışıklığını hayal edebiliyorum"
02-08-2023, 00:25
paylaş
sadmin
Patron
KONU:
178,795
MESAJ:
532,569
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari
E-posta Özel Mesaj Facebook Twitter

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Horner: "Bir noktada ba...
Formula 1 Haberleri
Surer: "Alonso yarışmay...
Formula 1 Haberleri
Sainz: "Ferrari içinde ...
Formula 1 Haberleri
F1'e giriş izni alan An...
Formula 1 Haberleri
Albon, gelecek için "te...

Yorum: #1
Brundle: "Mercedes'in yaşadığı kafa karışıklığını hayal edebiliyorum"

[Resim: 43436.7086cf85.f1tr.com]

Mercedes'in son büyük güncellemeleri Spa'da işe yaramayınca, Martin Brundle takımın kafasının oldukça karışmış olabileceğine inanıyor.

Mercedes, yaz arasından önceki son yarış olan Belçika Grand Prix'sine W14'ün yenilenmiş sidepod tasarımı ve soğutma girişleri de dahil olmak üzere birçok önemli değişiklikle geldi.

Başından beri bu değişikliklerin daha çok Macaristan GP'sine özgü bir güncelleme olduğu öne sürülmüş, eski Jordan ve Jaguar F1 teknik direktörü Gary Anderson Mercedes'in Spa'ya getirdiği değişikliklere 'biraz şaşırdığını' söylemişti.

Anderson sözlerine şunları da ekledi: "Belki de Macaristan için tasarlanmışlardı ama üretilmeleri çok uzun sürdü?"

Yapılan güncellemeler şampiyona lideri Red Bull ile aradaki farkı kapatamadı ve Belçika Grand Prix'sinde Lewis Hamilton sıralama turlarında dördüncü olarak Max Verstappen'in bir saniye gerisinde kalırken, George Russell sekizinci sırada takım arkadaşının 0.7 saniye ardında yer aldı.


Mercedes pilotları Pazar günü, yarışı kazanan Verstappen'in neredeyse 50 saniye gerisinde kalarak damalı bayrağı dördüncü ve altıncı sırada geçtiler.

Brundle Sky F1'e yaptığı değerlendirmede Mercedes hakkında, "Bence araçlarını ayarlamak, anlamak ve sürmek konusunda büyük hayal kırıklığına uğrayacaklar."

"Aniden harika bir sonuç vaat ediyorlar, biraz özel bir şey elde ediyorlar, bir sonraki yarışa güncellemelerle gidiyorlar ve performansları düşüyor."

"Yaşadıkları kafa karışıklığını hayal edebiliyorum. Sanırım buna 'Diva 2' diyorlar, değil mi?"

"Geçen yıl olduğu gibi sezonu atlatıyorlar ve kötü bir işi en iyi şekilde yapıyorlar, çünkü onlar harika bir takım." dedi.

[Resim: 43437.01044e5e.f1tr.com]

Ancak Sky'ın yayınında yer alan herkes, takımın son performansları hakkında Brundle kadar karamsar değildi ve eski W Serisi sürücüsü Naomi Schiff, Mercedes hakkında 'olumlu' olmak için yeterince şey gördüklerini söyledi.

Pazar günkü sonuç Hamilton'ın Pilotlar Şampiyonası'ndaki üçüncülük mücadelesinde Fernando Alonso'ya bir puan yaklaşmasını sağlarken, Mercedes Aston Martin'e karşı avantajını 51 puana çıkardı.

Schiff, "Fernando'nun bugünkü büyük toparlanmasına rağmen, Lewis bunu yapmak için iyi bir konumdaydı. Araçları en azından biraz ileriye gidiyor gibi görünüyor."

"Budapeşte'de Lewis pole pozisyonu elde etti. Bu nedenle her yarışta podyumda olmasalar da, Pazar günü gerçekten iyi performans gösteren bir araçları var."

"Bence bugün onlar için en büyük endişe Ferrari'lerdi çünkü kuru ya da ıslak zemin fark etmeksizin bu hafta sonu harika bir tempoya sahiplerdi, araçları gerçekten iyi bir aralıktaydı."

"Lewis tüm yarış boyunca Charles'ın 2-3 saniye gerisindeydi ve sonunda temposu onu kovalamaya yetmedi."

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
02/08/2023, 0:25

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Mercedes, Ferrari'ye karşı lastik avantajını kaybetti mi? sadmin 0 67 4 saat önce
Son Mesaj: sadmin
  Mercedes, Ferrari'nin son yarışlarda geliştiğine inanıyor sadmin 0 75 01/10/2023, 18:10
Son Mesaj: sadmin
  Mercedes: "Ferrari ile ikincilik için mücadele ettiğimizi unutmamalıyız" sadmin 0 95 28/09/2023, 22:38
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2023

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1