play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 275
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Berger: "Hamilton - Verstappen savaşı, tam olarak F1'in ihtiyaç duyduğu şeydi"
21-09-2021, 23:13
sadmin
Patron
KONU:
208,465
MESAJ:
566,324
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
F1 Testlerinde En Çok D...
Formula 1 Haberleri
Verstappen: “2026 F1 Ar...
Formula 1 Haberleri
Aston Martin Bahreyn F1...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
2026 Formula 1 Bahreyn ...
Formula 1 Haberleri
Formula 1, Sprint yarış...

Yorum: #1
Berger: "Hamilton - Verstappen savaşı, tam olarak F1'in ihtiyaç duyduğu şeydi"

[Resim: 38044.b667cf45.f1tr.com]

Eski Formula 1 galibi Gerhard Berger, bu sene Lewis Hamilton ve Max Verstappen arasında yaşanan ve zaman zaman tartışmalı anlara sahne olan şampiyonluk mücadelesinin tam olarak F1'in ihtiyaç duyduğu şey olduğunu söyledi.

Hamilton ve Verstappen, İtalya GP hafta sonunda yarışa erken veda etmelerine neden olan kazanın ardından bu hafta sonu Rusya GP ile mücadeleye devam edecekler.

Britanya'daki temastan çok geçmeden İtalya'da da temas yaşandı ve bu temasta iki pilot birden yarışa veda etti. Şampiyonluk mücadelesinde iki pilottan herhangi birisinin pes edeceğine dair bir işaret yok.

Benetton, Ferrari ve McLaren ile galibiyetler almayı başaran Berger, bu temasların spor için olumsuz olmaktan ziyade olumlu olduğunu, bu sayede spora ilginin daha da arttığını söyledi.

Monza'da yaşananlar için Berger, "Şu ana kadar her şey söylendi ve bana göre o bir yarış kazasıydı."

"O kazayı kimin engelleyebileceğini söylemek isterseniz, daha çok Max'in engelleyebileceğini ifade edebilirsiniz. O, bu yüzden 3 sıra grid cezası aldı."

"Ancak daha da önemlisi, Formula 1'in tam olarak buna ihtiyaç duyuyor olması. Bu bir yarış. Sonunda iki büyük isim birbirleriyle savaşıyor. Onların iki farklı takımdan olması, bu mücadeleyi daha da iyi kılıyor."

"Ferrari'den bir isim de 3. pilot olarak ön sıra mücadelesine dahil olsaydı neler olurdu hayal edebiliyor musunuz? Tribünler tamamen dolu olurdu ve insanlar yeniden izlerlerdi."

"Formula 1 uzun yıllardır bunu arıyor. Bu tür şeylerin olması spor için çok önemli." dedi.

DTM'in başında yer alan Berger, her iki pilotun gücüne bakınca kimin kazanacağını söylemenin zor olduğunu düşünüyor. Ancak Berger, yeni bir ismin yani Verstappen'in kazanmasının daha iyi olacağını söylüyor.

Berger, "Tüm spor için bir değişiklik olması iyi olur. Ancak bununla birlikte, Lewis Hamilton'un da bu kadar yılın ardından hâlâ zirvede performans gösteriyor olması, öldürme içgüdüsüne ve disipline sahip olması harika bir şey."

"Lewis'in tüm zamanların en iyisini olduğunu da görmek isterim. Bu yüzden size bu konuda gerçekten doğrudan bir cevap vermek zor."

"Lewis'in art arda 4 kez şampiyon olduğunu gördük ve Max Verstappen'in de artık bir yıldız olduğunu hepimiz biliyoruz. Bu açıdan genç olanın önde olduğunu görmek harika olur." dedi.

&&&



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
21/09/2021, 23:13

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Verstappen: “2026 F1 Araçlarıyla İlgili Eleştirilerimde Yalnız Değilim” sadmin 0 7 3 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  Bahreyn F1 Testlerinin İkinci Haftasında Mercedes Hızını Artırdı: Verstappen’in Referansını Geride Bıraktılar sadmin 0 58 51 dakika önce
Son Mesaj: sadmin
  Verstappen, Formula 1 geleceği hakkında konuştu: “Devam ediyorum” sadmin 0 67 1 saat önce
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 2 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1