play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#44 Lewis Hamilton
Sıra 1| Puanı 0
#81 Oscar Piastri
Sıra 2| Puanı 0
#87 Oliver Bearman
Sıra 3| Puanı 0
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 4| Puanı 0
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 5| Puanı 0
#3 Max Verstappen
Sıra 6| Puanı 0
#31 Esteban Ocon
Sıra 7| Puanı 0
#43 Franco Colapinto
Sıra 8| Puanı 0
#4 Lando Norris
Sıra 9| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 10| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 11| Puanı 0
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 0
#23 Alexander Albon
Sıra 13| Puanı 0
#16 Charles Leclerc
Sıra 14| Puanı 0
#63 George Russell
Sıra 15| Puanı 0
#55 Carlos Sainz
Sıra 16| Puanı 0
#18 Lance Stroll
Sıra 17| Puanı 0
#41 Arvid Lindblad
Sıra 18| Puanı 0
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 19| Puanı 0
#6 Isack Hadjar
Sıra 20| Puanı 0
#11 Sergio Perez
Sıra 21| Puanı 0
#77 Valtteri Bottas
Sıra 22| Puanı 0
Formula1 Avustralya GP 8 Mart 2026

Yorum: 0 | Görüntüleme: 200
DeÄŸerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alonso, bu sezon sürpriz yapmak istediği 2 pisti açıkladı
16-07-2021, 10:59
sadmin
Patron
KONU:
208,490
MESAJ:
566,350
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
FIA, 2026 güç ünitesi s...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
NL F1 2026: 2. Bahreyn ...
Yarış ve Sıralama Sonuçları
2. Bahreyn testleri 202...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
NL ...
Bilgiler ve Teknik Yenilikler
F1 2026: 2. Bahreyn tes...

Yorum: #1
Alonso, bu sezon sürpriz yapmak istediği 2 pisti açıkladı

[Resim: 34075.070e9dcf.f1tr.com]

Fernando Alonso, 2021 Formula 1 sezonunda sürpriz yapabileceği 2 pisti açıkladı.

Bu sezon Alpine'le spora geri dönen çifte şampiyon, sezon ilerledikçe araçta daha rahat hissetmesiyle birlikte son birkaç yarışta hem tek tur hem de yarış temposunda gelişme kaydetti.

İspanyol pilot, son 4 yarışta da puan toplamayı başardı ve Esteban Ocon'un zorlandığı son birkaç yarışta takımına önemli puanlar kazandırdı.

Sezonun daha orta noktasına bile gelmedik ve Alonso'nun araca daha da alışması, eskiden yarıştığı pistlerde yeniden yarışması ya da hiç yarışmadığı pistlerde ilk kez yarışması için bolca zamanı var.

Alonso'ya bu sezon hangi pistlerde sürpriz yapmak istediği soruldu. Alonso, bu sezon, 2003'te ilk F1 yarışını kazandığı Hungaroring'de ve bu sezon ilk kez yarış düzenlenecek olan Cidde Cadde Pisti'nde sürpriz yapabileceğini söyledi.

Konu hakkında konuşan Alonso, "En iyi ve en kötü pistlerin ne olacağı konusunda geçtiğimiz senelerdeki kadar açık bir fikre sahip değilim. Bence araçların performansları pistlerde değişkenlik gösterdi."

"Daha duygusal olması için, Macaristan diyelim. İlk galibiyetimi orada almıştım ve bu yarış yakın zamanda gerçekleştirilecek."

"Bir diğer ise... Bilmiyorum, belki de Suudi Arabistan'daki yeni pist olabilir. Yeni bir pistte antrenman seanslarının ardından öne çıkma şansımızın olup olmadığını göreceğiz." dedi.

[Resim: 34076.3d012a96.f1tr.com]

Gridin bu sezon birbirine daha yakın olması, Red Bull veya Mercedes hata yaptığında orta sıra takımlarının da podyuma çıkabilmesini sağladı.

Lando Norris, bu sezon şimdiden 3 kez podyuma başarırken; Emilia Romagna GP ve Avusturya GP'de sürpriz bir şekilde pole pozisyonu mücadelesinin içinde yer aldı.

Charles Leclerc, Bakü'de ve Monako'da pole pozisyonunun sahibi oldu. Sebastian Vettel ve Pierre Gasly ise Bakü'de podyuma çıkmayı başardı.

Diğer pilotların bu başarıları, Alonso'yu podyuma çıkabilme konusunda motive ediyor.

"Biraz gerilerden ya önden başlamanız fark etmez, her zaman pozitif düşünürsünüz. Stratejinizin her zaman iyi sonuçlanacağını düşünürsünüz."

"Bu sezon startlar çok temiz geçti, hiçbir şey olmadı ancak bu her an değişebilir. Silverstone'da ya da Macaristan'da iki Mercedes ve bir Red Bull temas yaşarlar ve üçü listeden çıkmış olur."

"Monako'da gördüğümüz gibi bu fırsatlar karşınıza çıkabiliyor. Charles start alamadı ve Bottas pit yolunda kaldı."

"Bakü'de Hamilton dışarı uçtu, Verstappen'in lastiği patladı ve bir anda Gasly üçüncü oldu. Her zaman bir şans ve umut vardır."

&&&



»»»»»»»»»»»» ✔ F1tr. com İmza ® ««««««««««««
16/07/2021, 10:59

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Alonso: 2026 Formula 1 Kurallarıyla Pilot YeteneÄŸinin Önemi Azalacak sadmin 0 76 Dün, 23:49
Son Mesaj: sadmin
  F1 Motor Üreticileri, 2026 Sezon Ortası Kural DeÄŸiÅŸikliÄŸini Oylayacak sadmin 0 105 Dün, 18:38
Son Mesaj: sadmin
  Red Bull ve Mercedes Arasında Zihin Oyunları Sezon Başında Hız Kazandı sadmin 0 94 Dün, 14:36
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2026

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1