play facebook twitter youtube instagram rss
Formula1 Sayın Misafirimiz, F1tr.com Platformuna Hoşgeldiniz. (Giriş YapınÜcretsiz Kayıt Olun)


#81 Oscar Piastri
Sıra 1| Puanı 131
#4 Lando Norris
Sıra 2| Puanı 115
#33 Max Verstappen
Sıra 3| Puanı 99
#63 George Russell
Sıra 4| Puanı 93
#16 Charles Leclerc
Sıra 5| Puanı 53
#16 Andrea Kimi Antonelli
Sıra 6| Puanı 48
#44 Lewis Hamilton
Sıra 7| Puanı 41
#23 Alexander Albon
Sıra 8| Puanı 30
#31 Esteban Ocon
Sıra 9| Puanı 14
#18 Lance Stroll
Sıra 10| Puanı 14
#22 Yuki Tsunoda
Sıra 11| Puanı 9
#10 Pierre Gasly
Sıra 12| Puanı 7
#55 Carlos Sainz
Sıra 13| Puanı 7
#87 Oliver Bearman
Sıra 14| Puanı 6
#27 Nico Hulkenberg
Sıra 15| Puanı 6
#6 Isack Hadjar
Sıra 16| Puanı 5
#5 Gabriel Bortoleto
Sıra 17| Puanı 0
#7 Jack Doohan
Sıra 18| Puanı 0
#30 Liam Lawson
Sıra 19| Puanı 0
#14 Fernando Alonso
Sıra 20| Puanı 0
McLaren | Sıra: 1
Puan:246, Galibiyet:5
Mercedes | Sıra: 2
Puan:141, Galibiyet:0
Red Bull | Sıra: 3
Puan:105, Galibiyet:1
Ferrari | Sıra: 4
Puan:94, Galibiyet:0
Williams | Sıra: 5
Puan:37, Galibiyet:0
Haas F1 Team | Sıra: 6
Puan:20, Galibiyet:0
Aston Martin | Sıra: 7
Puan:14, Galibiyet:0
RB F1 Team | Sıra: 8
Puan:8, Galibiyet:0
Alpine F1 Team | Sıra: 9
Puan:7, Galibiyet:0
Sauber | Sıra: 10
Puan:6, Galibiyet:0
Formula1 Miami GP 4 Mayıs 2025

[Formula 1 Miami GP 3 Mayıs 2025 sprint yarışını izle canlı internetten]

[Formula 1 Miami GP 2 Mayıs 2025 sprint sıralama turlarını izle canlı internetten]

Yorum: 0 | Görüntüleme: 124
Değerlendir:
  • 0 Oy - 0 Yüzde
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
150 milyon Avro iddiaları için Verstappen: "Mesele para değil, en iyi arabaya sahip olmak"
03-05-2024, 16:37
sadmin
Patron
KONU:
198,710
MESAJ:
555,771
F1 PUANI:
ÜYELİK:
02-03-2012
******
Pilot
Takım
C.Leclerc
C.Leclerc
Ferrari
Ferrari

Son Haberler
Formula 1 Haberleri
Eski Alpine Patronu Sza...
Formula 1 Haberleri
Cadillac için gündeme g...
Formula 1 Haberleri
Brundle: “Verstappen, P...
MotoGP
Márquez, Le Mans’ta dör...
Formula 1 Haberleri
Horner’dan Zak Brown’ın...

Yorum: #1
150 milyon Avro iddiaları için Verstappen: "Mesele para değil, en iyi arabaya sahip olmak"

[Resim: 50550.3808375f.f1tr.com]

Max Verstappen, iddia edildiği gibi kendisine astronomik bir maaş teklif edilmesinin Mercedes'e geçmek için bir neden olmayacağını, kendisi için en önemli kriterin en iyi araca sahip olmak olduğunu, Toto Wolff'un da bunu bildiğini söyledi.

Miami'de gözler bir kez daha Red Bull Racing'in üzerinde. Bu kez sebep Adrian Newey'in 2025'te ayrılacağının açıklanması. Florida'daki medya gününde birçok takım efsanevi tasarımcıya olan ilgilerini dile getirirken, Lewis Hamilton da Ferrari'ye geçmesi için Newey ile açıkça flört etti. Diğer taraftan Newey haberleri, Max Verstappen'in gelecek planlarını da büyüteç altına aldı. Hollandalı pilotun Red Bull ile 2028 yılına kadar devam eden bir sözleşmesi var ancak bu durum Toto Wolff'un Verstappen'in gelişine dair umutlarını azaltmıyor.

Mercedes takım patronu, Verstappen için beklemeye istekli olduğunu belirtti. Verstappen, Miami'de paranın kendisi için itici bir güç olmayacağının bilinmesine rağmen, bonuslar dahil yılda 150 milyon Avroluk bir teklif söylentisiyle karşılaştı.

Bu iddialar için Verstappen, "Nihayetinde, 150 milyon söz konusu olsa bile, para benim için başka bir yere gitmek için bir teşvik değil. Ayrıca şu anda kazandığım paradan zaten memnunum ve bu nedenle bu tamamen performansla ilgili."

"5. ya da 6. sıra için sürersem sinirleneceğimi bilecek kadar kendimi iyi tanıyorum. Bu açıdan, bu tamamen performansla ilgili. Toto da bunu biliyor, herkes biliyor." şeklinde konuştu.

Bu da Mercedes'in Verstappen'e gerçekten bir alternatif olabilmesi için sportif açıdan işleri yoluna koyması gerektiği anlamına geliyor.

Verstappen, "Sonuçta önemli olan en hızlı araca sahip olmak. Bunu her zaman söyledim ve neyse ki son yıllarda Red Bull'da en hızlı araca sahip olduk." dedi.

Kendisinin performans konusundaki beklentileri karşısında Wolff'un ikna etmek için ısrarcı olmasının şaşırtıcı olup olmadığı sorulduğunda Verstappen, "Hayır, bu çılgınlık değil çünkü herkes her zaman iyimser ve umutlu olmak zorundadır. Şu anda sadece takımda kalmak istediğimi söyleyebilirim çünkü dahil olan herkesle birlikte sahip olduğumuz projeye inanıyorum. Ama tabii ki sporda ve hayatta gelecekte neler olabileceğini asla bilemezsiniz." şeklinde cevap verdi.

2026, Verstappen'in gelecek planlarındaki en büyük değişken

Bu da Verstappen'in geleceği söz konusu olduğunda 2026'yı en büyük soru işareti haline getiriyor. İstikrarlı düzenlemelerle Red Bull'un 2025'te bile rekabetçi bir araca sahip olması muhtemel, çünkü RB20 temelde iki yıllık bir konsept. 2026 için soru işaretleri, tamamen elden geçirilecek yeni kurallarla daha büyük. Şasi tarafında Red Bull Newey olmadan idare etmek zorunda kalacak, motor tarafında ise Ford ile birlikte Red Bull Powertrains üzerinde soru işaretleri var. Motorsport.com'un Red Bull'un motor projesiyle ilgili izlenimlerini sorduğu Verstappen, "Üzerinde çok çalışıyoruz. Elimizde diğer motor üreticilerinin rakamları yok, o yüzden bilmiyoruz. Her halükarda, elimizden geldiğince zorluyoruz ve şu anda yapabileceğiniz tek şey bu." yanıtını verdi. "

Verstappen'e göre 2026'da güç dengelerinin nasıl olacağını kimse bilmiyor. Verstappen, "2026'da kimin rekabetçi olacağını kim bilebilir? Ben hiçbir şekilde bilmiyorum. Ama dürüst olmak gerekirse, şu anda bunun hakkında çok fazla düşünmek de istemiyorum. Bu yıl zaten çok şey oluyor, bu yüzden önce bu sezon ve gelecek yıl doğru olanı yapmak istiyorum. Takım olarak bunu yapmak için iyi bir şansımız olduğunu düşünüyorum. Bu açıdan, 2026 da oldukça uzak bir tarih." diyerek sözlerini tamamladı.

tr.motorsport.com



»»»»»»»»»»»» F1tr. com İmza ® ««««««««««««
03/05/2024, 16:37

Benzeyen Konular
Konu: Yazar Cevaplar: Gösterim: Son Mesaj
  Cadillac için gündeme gelen son isim Mick Schumacher sadmin 0 37 Bugün, 1:49
Son Mesaj: sadmin
  Brundle: “Verstappen, Piastri’nin Norris’ten daha etkili olduğunu biliyor” sadmin 0 32 Bugün, 1:47
Son Mesaj: sadmin
  Wolff: "Mclaren'le aramızdaki farkı kapatmak için yoğun şekilde çalışıyoruz" sadmin 0 33 Bugün, 1:35
Son Mesaj: sadmin

Hızlı Menü:


Konuyu görüntüleyenler: 1 Misafir
Bunlar da ilginizi çekebilir! Close

© F1tr.com
★ Tüm hakları saklıdır
2012-2025

F1tr.com altyapı gücünü Özkula'dan alır.
Formula1Formula1